Variantă surpriză pentru postul de antrenor la Șoimii. Adrian Neaga e tentat să antreneze în Liga 2

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 13:07 Liga 2
Variantă surpriză pentru postul de antrenor la Șoimii.** Adrian Neaga e tentat să antreneze în Liga 2

„Lanterna roșie” a eșalonului secund a luat șase goluri și în derby-ul județului cu UTA, ocazie cu care Dumitru Mitu a anunțat conducerea executivă că nu mai e dispus să „joace” și rolul antrenorului. Cum italienii Oddi și Salfa sunt deja istorie, „oficialii” Pâncotei s-au reorientat spre alți tehnicieni, de data aceasta români. Inițial s-a tatonat „pista” Dan Mănăilă, dar și mai caldă e oferta pentru Adrian Neaga, prin intermediul lui Mugurel Ilisei, anunță Sport Arad.

Fostul atacant al Stelei antrenează acum în Liga 3, la Atletic Bradu, acolo unde a strâns 4 puncte din 9 posibile, dar ar fi interesat de o aventură la Șoimii Pâncota. În acest sens, ar putea merge miercuri la Șiria, pentru a-și vedea posibilii viitori elevi la lucru în etapa intermediară, cu ASU Poli. Neaga o mai antrenase pe Național Sebiș în primele cinci runde ale returului stagiunii trecute, dar, din lipsă de rezultate, și-a dat demisia.

Dar, până la antrenori, Șoimii Pâncota are de rezolvat situația de la nivelul conducerii. Pavel Piroș așteaptă ca italienii Angelo Massone și Salvatore Micari să preia cu adevărat frâiele, iar asta ar însemna că trebuie să scoată din buzunar câteva zeci de mii de euro. E adevărat, nu toți odată, dar prima tranșă se lasă încă așteptată. Cei trei ar fi trebuit să aibă o întâlnire pe această temă marți dimineață, însă ea s-a amânat din moment ce italienii sosesc de abia după-amiază la Arad.

În tot acest timp, echipa a ratat sedința de pregătire de luni din cauză de…vreme rea. Oricum terenurile de antrenament sunt o raritate în municipiul Arad, iar ploile, dar și lipsa echipamentului adecvat, sunt o piedică în plus în acest sens.

Atletic Bradu, Urban Titu, Millenium Giarmata, SCM Pitești și Național Sebiș, toate din Liga 3, sunt echipele pe care le-a antrenat până acum Adrian Neaga.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 13:07 Liga 2
Pe aceeași temă