Oddi și Salfa, speriați de condițiile de la Șoimii Pâncota. Doar o minune îi mai păstrează pe italienii la clubul lui Angelo Massone

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 21:41 Liga 2
Oddi și Salfa, speriați de condițiile de la Șoimii Pâncota.** Doar o minune îi mai păstrează pe italienii la clubul lui Angelo Massone

Două zile au poposit foștii laziali Giancarlo Oddi și Fausto Salfa la Șoimii Pâncota, îndeajuns pentru a realiza că nu pot munci în condiții cât de cât normale la echipa arădeană preluată de italianul Angelo Massone. În primul rând, absența unui teren de antrenament bun la orele solicitate de ei, imposibilitatea de a organiza un meci amical în după-amiaza zilei de miercuri, dar și lipsa echipamentului și materialelor de pregătire i-au determinat pe cei doi să-și cumpere bilete de avion pentru a se întoarce în Italia. Dacă nimic nu se schimbă, Oddi și Salfa ar trebui să decoleze miercuri dimineață de pe Aeroportul din Timișoara cu direcția Roma. Nici măcar nu se vor mai întâlni față în față cu finanțatorii Massone și Micari.

Aceștia din urmă sunt așteptați joi după-amiază la Arad în special de Pavel Piroș, care solicită prima tranșă de bani din suma stabilită pentru cedarea clubului. În tot acest timp, conducerea executivă face eforturi să mai legitimeze jucători pentru derby-ul de sâmbătă cu UTA Bătrâna Doamnă, însă, din câte se pare, nu va mai reuși acest lucru. Totuși, față de partida cu Tărlungeniul, s-ar putea să apară patru noutăți, respectiv Ianc, Dorinel Popa, Vulpe și Taider, fratele mijlocașului de la Bologna urmând să fie consultat chiar miercuri seară de un cardiolog la Timișoara pentru obținerea vizei medicale.

Așadar, dacă joi se trezesc din nou fără antrenori, cel mai probabil Massone și Micari vor apela la un român, posibil chiar un arădean. Se vehiculează tot mai mult numele lui Adrian Abrudean, deținător al licenței A, fost tehnician la CS Ineu sau Național Sebiș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 21:41 Liga 2
Pe aceeași temă