Unirea Slobozia, start în cantonamentul de la Tărlungeni! Lotul deplasat de Costel Enache și ce adversari va întâlni în amicale

Autor: Andrei PASCU Publicat: 14 Jul. 2022, 19:17 Liga 2

Unirea Slobozia a plecat și ea în cantonamentul de vară, la fel ca alte multe echipe din Liga 2, pe care îl organizează la Tărlungeni. La 11 iulie s-a deplasat formația pregătită de Constantin Enache în stagiul de pregătire centralizat, în care va sta până la 22 iulie.

Unirea Slobozia a început cantonamentul de la Tărlungeni

Unirea Slobozia se pregătește, așadar, de câteva zile în Brașov, unde antrenorul speră, în primul rând, să omogenizeze lotul cu care va aborda sezonul de Liga 2, până la începutul căruia nu mai este foarte mult timp.

Patru meciuri amicale va disputa Unirea Slobozia în cantonamentul de la Tărlungeni. Potrivit Independent Online, adversarii sunt și din Liga 2, doi dintre ei. FC Brașov (15 iulie), SC Oțelul (16 iulie), ACSM Codlea (20 iulie) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (21 iulie) sunt formațiile pe care Unirea Slobozia le va întâlni în cantonament.

În această perioadă (11.07.-22.07.2022), băieții noștri se pregătesc pentru un nou sezon plin de provocări!

În cadrul cantonamentului din Brașov – Tărlungeni , Unirea va disputa și patru partide amicale.

Vă vom ține la curent cu fiecare meci pe care echipa noastră îl va disputa în această perioadă !”, a anunțat Unirea Slobozia pe pagina de Facebook.

Unirea Slobozia a deplasat în cantonament un lot de 24 de jucători

Formația din Liga 2 nu a anunțat și lotul pe care îl are Constantin Enache la dispoziție, dar se pare că au fost luați în stagiu 24 de jucători, conform sursei mai sus amintite. Pe listă sunt trei portari și numai trei atacanți.

Lotul Unirii Slobozia deplasat în cantonamentul de la Tărlungeni

Portari: George Păduraru, Mario Contra, Cristian Ciupercă;
Fundași: Florinel Ibrian, Gabriel Lazăr,
Ciprian Perju, Alexandru Dinu, Constantin Toma;
Mijlocași: Ionuț Coadă, Mihăiţă Lemnaru, Antonio Cruceru, Vlad Prejmerean, Serge Ekollo, Christo Bolohan, Alin Boțogan, Robert Silaghi, Viorel Gîrbăcea, Dorin Radu, Tiberiu Serediuc, Andrei Dorobanțu, Marius Ciobanu;
Atacanți: Ciprian Rus, Denis Golda, Christ Afalna;

Unirea Slobozia, victorii pe linie în amicalele de până acum

Unirea Slobozia a disputat trei partide amicale în această vară, după ce s-a reunit și a început pregătirile pentru sezonul următor de Liga 2. Le-a câștigat pe toate, 8-0 cu Abatorul Slobozia, 2-0 cu Gloria Buzău și 5-0 cu Dinamo.

Fotbalul este pentru spectacol și pentru spectatori. Cât timp marchezi și joci fotbal, poți să bucuri pe cineva. Acesta este obiectivul nostru, să transmitem sentimente oamenilor, celor care se bucură de apariția noastră pe teren. M-aș bucura să terminăm perioada de pregătire cu toată lumea sănătoasă, pentru că eu am mare încredere în jucători.

Sunt mulți jucători tineri în echipa noastră, trebuie răbdare, dar timpul nu este cel mai bun aliat în acest moment, încerc să scurtez procesul de cunoaștere și încerc să obțin cât mai mult de la fiecare jucător. Avem copii de mare calitate și vreau să îi tratez exact ca pe ceilalți jucători din lot, dar vreau ca și ei să aibă aceleași responsabilități”, a declarat Constantin Enache despre planurile sale la Unirea Slobozia.

Foto: Unirea Slobozia

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 14 Jul. 2022, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă