Start de cantonament și pentru Unirea Slobozia. Echipa lui Costel Enache va disputa patru amicale

Răzvan STÎNGĂ 31 Jan. 2023, 14:54 Liga 2
Start de cantonament și pentru Unirea Slobozia. Echipa lui Costel Enache va disputa patru amicale

Unirea Slobozia a dat startul perioadei de pregătire din cantonamentul de iarnă, de la Snagov, programată în intervalul 30 ianuarie – 11 februarie. Formația antrenată de Constantin Enache nu a oferit foarte multe informații cu privire la stagiu, dar va disputa patru amicale.

  • UPDATE: Miercuri, 1 februarie, s-a aflat lotul celor 24 de jucători deplasat de Constantin Enache, informația fiind publicată de presa locală, nu de club.

Unirea Slobozia, în cantonament la Snagov! Va disputa patru meciuri amicale

Unirea Slobozia a decis să organizeze cantonamentul într-un loc pe care îl cunoaște foarte bine, în pauzele competiționale trecute alegând tot Snagov sau o locație apropiată cât de cât de Slobozia. Însă, fotografia publicată pe Facebook a fost făcută la Izvorani, alt detaliu pe care echipa din Liga 2 nu îl precizează, dacă se pregătește într-o localitate și e cazată în alta.

Nici lotul nu l-a anunțat Unirea Slobozia, care a emis un comunicat cu informații deja cunoscute, banale, nici numărul jucătorilor pe care îi are sub comandă Constantin Enache. Liga2.ro a încercat să ia legătura cu președintele Ilie Lemnaru, luni, pentru mai multe detalii despre cantonament, însă conducătorul nu a răspuns la telefon.

Unirea Slobozia, un singur amical până acum

Constantin Enache a început antrenamentele și va testa jucătorii în patru amicale. Până în acest moment, formația din Liga 2 a disputat doar o partidă de verificare de când a reluat pregătirile, cu o formație din Liga 4, cu Abatorul Slobozia, pe care a învins-o la diferență considerabilă, scor 7-1.

Prima zi de cantonament

Băieții noștri trag tare în cantonamentul de la Snagov, acolo unde vor sta în perioada 30.01 2023 – 11.02.2023.

In această perioadă echipa noastră va disputa și 4 meciuri amicale.

Vă vom ține la curent cu fiecare meci pe care galben-albaștrii îl vor disputa în această perioadă !”, se precizează în postarea de pe Facebook a Unirii Slobozia.

Unirea Slobozia n-a mai jucat amicalul cu Farul și mai are cinci până la reluarea Ligii 2

Unirea Slobozia trebuia să joace un amical cu Farul pe 28 ianuarie, dar, din motive necunoscute, nu a mai avut loc. Conform programului aflat în momentul reunirii echipei de Liga 2, Unirea Slobozia are, în perioada cantonamentului, următoarele patru amicale.

Teoretic, dacă nu a intervenit ceva între timp, Unirea Slobozia va întâlni în perioada stagiului de pregătire de la Snagov echipele CS Blejoi (1 februarie), Progresul Spartac (4 februarie), Metaloglobus (8 februarie) și Dinamo (10 februarie).

În plus, ulterior, pe 18 februarie, formația lui Enache trebuie să mai dispute și testul cu CS Tunari.

Unirea Slobozia, două veniri, două plecări și un jucător în probe

La nivel oficial, Unirea Slobozia a adus doi jucători în actuala pauză de transferuri, pe Robert Mustacă, revenit la Unirea Slobozia sub formă de împrumut de la Farul, după experiența avută la Concordia Chiajna în prima parte a sezonului, și pe atacantul african Nsima Peter.

Constantin Enache poate decide și a treia achiziție. Mijlocașul David Stăiculescu (22 de ani) se află în probe, urmând ca antrenorul să decidă dacă va avea nevoie sau nu de el.

Mijlocașul a jucat în prima parte a sezonului la ”satelitul” Voluntariului, după ce a fost adus, în vara lui 2022, de la ACSO Filiași. În trecut, Stăiculescu, născut la Craiova, a mai evoluat pentru Universitatea Craiova U19, FC Buzău – acum Gloria Buzău, și CSM Reșița.

Unirea Slobozia a făcut două achiziții, dar numărul jucătorilor care nu s-au regăsit la reunirea lui Constantin Enache a fost tot de doi, Antonio Cruceru a ajuns la SC Oțelul, iar Marius Ciobanu a ajuns în SuperLiga României, la U Craiova 1948 SA, după ce inițial a fost în probe la Petrolul.

Foto: Unirea Slobozia

 

Răzvan STÎNGĂ 31 Jan. 2023, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă