Costel Enache a confirmat primele veniri la Unirea Slobozia, dar anunță: ”Suntem aproape și de alte transferuri”. Antrenorul, informații și despre perioada de pregătire și cantonament

Andrei PASCU 19 Jun. 2022, 18:54 Liga 2
Costel Enache a confirmat primele veniri la Unirea Slobozia, dar anunță: ”Suntem aproape și de alte transferuri”. Antrenorul, informații și despre perioada de pregătire și cantonament

Constantin Enache e încântat de alegerea făcută în această vară, faptul că este noul antrenor al echipei Unirea Slobozia, care sezonul trecut a bifat play-off-ul de promovare în Liga 2. ”Principalul” de 49 de ani a stabilit reunirea, cantonamentul, dar a confirmat și primele veniri.

Constantin Enache, precizări în privința transferurilor pe care Unirea Slobozia le va face

Enache a recunoscut că Alin Boțogan și Vlad Prejmerean vor fi sub comanda sa la reunire, la 20 iunie, după cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate. După ce va avea primul antrenament, Constantin Enache va mai primi și alți fotbaliști, recunoscând că în acest moment se poartă negocieri, dar și faptul că discuțiile sunt destul de avansate.

Referitor la perioada de pregătire, în iulie Unirea Slobozia va merge într-un cantonament pe plan intern, la munte, la Brașov. Acolo vor avea loc mai multe partide de verificare.

(N.r. – Despre transferuri) ”Purtăm discuții cu câțiva jucători, în acest moment doar cei doi jucători de la Petrolul vor veni. Suntem aproape și de alte transferuri, dar nu foarte multe. Vrem să aducem concurență pe anumite poziții și să avem soluții pe durata competiției, pentru că este una lungă, de anduranță și avem nevoie de soluții.

Grupul de anul trecut trebuie ajutat. A făcut o performanță minunată, dar dacă vin doi-trei jucători care să crească valoarea, cred că suntem o echipă destul de echilibrată.

(N.r. – Despre cantonament) E destul de clar, partea de planificare, organizare. Luni vom începe antrenamentele, primele două zile sunt cu antrenamente și consultul medical. Pe 11 iulie vom pleca în cantonament la Brașov, vom sta 12 zile, vom avea câteva meciuri programate și cam ăsta e planul. În rest vom sta la Slobozia și vom pregăti campionatul”, a declarat Constantin Enache la Metropola TV.

Constantin Enache, atras la Unirea Slobozia de proiect

Strategia Unirii Slobozia de la promovarea din Liga 3 l-a făcut pe Constantin Enache să accepte oferta. De altfel, el a fost indicat chiar de Adrian Mihalcea către conducerea formației din Slobozia, după ce acesta din urmă a plecat la Chindia Târgoviște, în Liga 1.

Am ales Unirea Slobozia pe argumente clare și solide. Unul a fost că oamenii din club au reușit să țină nucleul de bază, care a făcut o treabă foarte bună sezonul trecut. Acesta e un argument foarte puternic, pentru că eu sunt convins că omogenitatea, continuitatea sunt arme foarte puternice pentru Liga 2.

Apoi, din afară, s-a văzut că Unirea Slobozia e un club cu un progres logic. A promovat din Liga 3 în Liga 2, în al doilea an a menținut echipa, iar în al treilea an a reușit să ajungă în play-off. Asta arată pași corecți, normali și asta înseamnă că oamenii din club au avut o logică”, a declarat Enache despre motivele care l-au făcut să accepte venirea la Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia, șapte plecări până acum

În ceea ce privește jucătorii care nu mai continuă la Slobozia din această vară, clubul s-a despărțit de șapte până acum. Ionuț Poiană, Mihai Daniel, Răzvan Greu, Andrei Trașcu, Cezar Gherghiceanu, Vlad Suciu și Sebastian Ivan sunt cei șapte care trebuie să își caute echipe în această vară.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-trecut-la-treaba-unirea-slobozia-a-anuntat-sapte-plecari-iar-trei-dintre-jucatori-au-fost-de-baza-sezonul-trecut-19235214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-achizitii-ale-unirii-slobozia-pentru-noul-sezon-de-liga-2-doi-jucatori-de-la-petrolul-exclusiv-19235089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-la-un-pas-de-fc-brasov-dupa-ce-cristian-pustai-a-decis-sa-continue-la-fc-buzau-19235287

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-tinteste-aducerea-a-doi-fotbalisti-din-liga-1-cristian-balasa-sunt-interesanti-pentru-o-echipa-de-liga-2-ilfovenii-pot-ramane-fara-doi-oameni-de-baza-si-au-stabi-19235276

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Jun. 2022, 18:54 Liga 2
Pe aceeași temă