Unirea Slobozia a bifat primul succes în cantonamentul de la Brașov. A trecut la pas de Olimpic Zărnești, dar Adrian Mihalcea mai așteaptă transferuri: ”Dacă am aduce un atacant de valoare, am avea un lot închegat”

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2021, 16:01 Liga 2

Aflată în cantonamentul de la Brașov, Unirea Slobozia a jucat o partidă amicală cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), în fața căreia s-a impus cu 4-1. Antrenorul Adrian Mihalcea a rulat tot lotul valid. Au fost și cinci indisponibi în confruntarea cu echipa din divizia a patra.

Patru jucători veniți în această vară, marcatorii Unirii Slobozia cu Olimpic Zărnești

Toți fotbaliștii care au marcat în amicalul cu Olimpic Zărnești pentru Unirea Slobozia au venit la echipă în această vară. Antonio Cruceru și Robert Mustacă au înscris în prima repriză, în timp ce Răzvan Greu și Sebastian Ivan au marcat în repriza secundă.

A fost a doua partidă amicală disputată de trupa lui Adrian Mihalcea în cantonament. Prima a fost cu Metaloglobus și a pierdut-o cu 0-1.

Unirea Slobozia în prima repriză cu Olimpic Zărnești: Poiană (Gurău 30) – Bălan, Dinu, Perju, Mihai – Savu, Cruceru, Trașcu, Mustacă – Afalna, Turcu.
Unirea Slobozia în repriza a doua cu Olimpic Zărnești: Gurău (Ciupercă 60) – Bălan, Ibrian, Dorobanțu, D. Mihai (Chiriță 60) – Radu, Coadă, Lemnaru, Matei- Greu, Ivan.

Adrian Mihalcea nu a putut conta pe Gabriel Lazăr, Vlad Suciu, Constantin Toma, Mihăiță Năstase și Christo Bolohan. Ei au fost menajați.

Adrian Mihalcea mai așteaptă transferuri 

Unirea Slobozia a fost una dintre cele mai active echipe din Liga 2, pe piața transferurilor. Cu toate acestea, Adrian Mihalcea consideră că lotul mai poate fi îmbunătățit și prin alte veniri.

Antrenorul Unirii Slobozia a făcut și o analiză a primelor zile de cantonament.

Sunt mulți fotbaliști noi veniți în vară la Unirea Slobozia și este nevoie de o perioadă de acomodare. Am reușit să perfectăm multe transferuri în această perioadă și pot spune că dacă am reuși să mai aducem un atacant de valoare avem un lot bine închegat.

În primele zile de cantonament am pus accent pe pregătirea fizică și asta s-a văzut și în timpul meciului”, a declarat Adrian Mihalcea, citat de Info Ialomița.

Unirea Slobozia termină cantonamentul pe 16 iulie 

Cantonamentul Unirii Slobozia se va termina pe 16 iulie, iar până atunci va mai disputa un meci amical. Deocamdată, clubul nu a comunicat adversarul. Se cunosc, în schimb, potrivit sursei amintite anterior, alte teste programate după venirea de la Brașov. Unirea Slobozia le va mai întâlni pe FC Marina și pe Dacia Unirea Brăila.

Unirea Slobozia a disputat patru meciuri amicale până la plecarea în stagiul de pregătire. A mai jucat împotriva celor de la Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), Recolta Gheorghe Doja (Liga 3), CSM Fetești (Liga 4 Ialomița) și Avântul Rovine (Liga 4 Ialomița) de care a trecut cu 10-06-0, 2-1 și 5-1.

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-succes-categoric-al-universitatii-cluj-cu-gaz-metan-medias-erik-lincar-nu-se-entuziasmeaza-insa-prea-tare-sa-vedem-cum-se-va-exprima-echipa-in-campionat-acolo-conteaza-19192035

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-hidisan-fostul-mijlocas-de-la-uta-pandurii-si-u-cluj-trece-printr-o-drama-cumplita-are-mare-nevoie-de-ajutor-19192031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-intarit-cu-doi-mijlocasi-antrenorul-mirel-condei-e-multumit-pot-fi-solutii-bune-pentru-in-viitorul-sezon-19192015

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jul. 2021, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă