Unirea Dej și-a readus în lot ”unul dintre «eroii» promovării în Liga 2”, un jucător de la ”U” Cluj. ”Putem să prindem play-off”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2022, 23:53 Liga 2
Unirea Dej și-a readus în lot ”unul dintre «eroii» promovării în Liga 2”, un jucător de la ”U” Cluj. ”Putem să prindem play-off”

Pe ultima sută de metri înainte de startul noului sezon de Liga 2, Unirea Dej a mai perfectat o achiziție. Este al șaselea jucător nou adus în această vară în lotul lui Dragoș Militaru și este vorba tot de unul tânăr, care vine de la Universitatea Cluj.

Este de fapt o revenire la Unirea Dej, fiindcă Tudor Vomir, căci despre el este vorba, a mai evoluat la echipa dejeană în sezonul în care s-a reușit promovarea în Liga 2, ediția 2020-2021. Clubul îl numește ”erou” al acelei ediții de Liga 3.

Tot de la ”U” Cluj, Unirea l-a luat și pe Ciprian Călugăr.

Tudor Vomir s-a întors la Unirea Dej

Tudor Vomir este originar din Cluj-Napoca, este fundaș și la ”U” Cluj, clubul unde a crescut, nu a primit multe șanse să demonstreze la Liga 2, în sezoanele trecute. În ediția 2019-2020 a prins prelungirile unui meci (Metaloglobus – U Cluj 2-0), iar în sezonul trecut, 2021-2022, a fost utilizat de Erik Lincar în patru partide, de două ori titular, doar 179 de minute.

În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Unirea Dej, cu care a reușit promovarea în Liga 2, însă apoi a fost rechemat la ”U” Cluj.

”Tudor Vomir revine la FC Unirea Dej
Fundașul în vârstă de 21 ani vine de la “U” Cluj. Fotbalistul de picior drept a mai evoluat la clubul nostru în sezonul 2020-2021, fiind unul dintre «eroii» promovării în Liga 2.
În sezonul trecut, în tricoul ”șepcilor roșii”, Tudor Vomir a acumulat un număr de 359 de minute de joc. A intrat pe teren în meciurile cu Metaloglobus București, Csikszereda Miercurea Ciuc, Unirea Dej și CSC Șelimbăr. În Cupa României a fost titular în ambele meciuri disputate de Universitatea, având și un gol reușit în confruntarea cu Sănătatea Cluj.
Bine ai revenit la FC Unirea Dej și multă baftă, Tudor!”, a transmis Unirea Dej.

Tudor Vomir: ”Va fi pentru noi un campionat în care putem să prindem play-off”

Vomir se gândește chiar la o accedere în play-off cu Unirea Dej, spunând că un atu al echipei este forța grupului, lucrul cel mai important în fotbal, din punctul său de vedere.

”Pe mulți dintre băieți îi știu de acum doi ani, când am promovat în Liga 2. I-am regăsit foarte bine, cu aceeași poftă de fotbal. M-au primit foarte bine. Antrenorului îi mulțumesc foarte mult că m-a ales și m-a chemat aici. Puterea grupului contează cel mai mult și vom încerca să ne clasăm cât mai sus în sezonul acesta. Noul sezon este unul cu echipe puternice și zic că va fi pentru noi un campionat în care putem să prindem play-off. Pe plan personal, cât și pe plan colectiv, ne dorim fiecare să jucăm bine, să avem meciuri bune și să strângem cât mai multe puncte”, a spus Vomir la revenirea la Unirea Dej.

În această campanie de transferuri de vară, Unirea Dej i-a mai adus pe fundașul lateral Iulian Ciubotaru (22 de ani, ex CSM Reșița), mijlocașul Ciprian Călugăr (18 ani, împrumutat de la Universitatea Cluj), fundașului central Gabriel Buta (20 de ani, împrumutat de la Farul Constanța), atacantul Gabriel Mirel Fulga (18 ani, împrumutat de la FCSB) și fundașul dreapta David Maftei (18 ani, împrumutat de la Farul Constanța).

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-obtinut-o-noua-victorie-in-partidele-de-verificare-formatia-lui-dragos-militaru-nu-s-a-impiedicat-de-satelitul-campioanei-cfr-cluj-19238348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-278-de-jucatori-au-debutat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-unirea-constanta-a-avut-cei-mai-multi-u-cluj-cei-mai-putini-printre-care-si-golgheterul-slobozia-l-a-dat-p-19238322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-continua-seria-imprumuturilor-si-a-mai-adus-un-fundas-de-la-farul-constanta-comunicatul-clubului-si-reactia-jucatorului-19237579

Marius ANGHEL 27 Jul. 2022, 23:53 Liga 2
Pe aceeași temă