”U” Cluj vede partida cu CA Oradea ca pe una în care își poate crește moralul. Reacția lui Tudor Vomir, înaintea confruntării din Cupa României

Andrei PASCU 07 Sep. 2021, 20:55 Cupa României
”U” Cluj vede partida cu CA Oradea ca pe una în care își poate crește moralul. Reacția lui Tudor Vomir, înaintea confruntării din Cupa României

Universitatea Cluj nu pune mare preț pe Cupa României, lucru recunocut chiar de antrenorul Erik Lincar, dar miercuri va juca în faza a IV-a a competiției, cu CA Oradea, în deplasare, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea. Unul din jucătorii echipei din Liga 2, Tudor Vomir, a prefațat partida.

Tudor Vomir: ”Întâlnim o echipă de Liga a 3-a, o echipă bună, cu un lot solid” 

Fundașul central de 20 de ani a declarat că Universitatea Cluj va merge la victorie la Oradea, pentru un plus de moral pentru etapele următoare din campionatul Ligii a 2-a. Chiar dacă ”U” Cluj va întâlni o echipă dintr-un eșalon inferior, Liga 3, Tudor Vomir se așteaptă la o partidă complicată.

”Întâlnim o echipă de Liga a 3-a, o echipă bună, cu un lot solid. Noi vrem să ne facem jocul și îmi doresc din nou să înscriu, să îmi ajut echipa și să trecem în turul următor.

Urmează meciuri grele, meciul cu Csikszereda de la ei de acasă, un meci greu, și dacă mâine revenim cu victorie, ne va ajuta să avem moralul mai bun”, a declarat Tudor Vomir.

Erik Lincar, pe bancă la meciul de la Oradea? 

Nu se știe exact dacă Erik Lincar va merge la Oradea pentru partidă, mai ales că în ultimele zile a pregătit echipa de acasă, discutând permanent cu colaboratorii săi. Clubul nu anunță nimic în această direcție, dar precizează faptul că în acest moment sunt trei absențe.

Valentin Alexandru, Albert Hofman și Victor Dican nu sunt acum în lot, din diverse motive. Alexandru este în continuare accidentat, în timp ce ultmii doi sunt la acțiunile naționalelor sub 19, respectiv sub 21 de ani.

”U” Cluj e pe 5 în Liga 2, CA Oradea e pe 4 în Liga 3 

”U” Cluj a ajuns în Faza a IV-a a Cupei României, după ce a trecut de Sănătatea Cluj în runda precedentă, cu scorul de 4-0. De partea cealaltă, CA Oradea a disputat până acum două meciuri, pornind înaintea ”studenților” în competiție. A trecut de Foresta Tileagd, cu scorul de 5-0, după care a învins SCM Zalău, cu scorul de 1-0.

În Liga 2, Universitatea Cluj e pe locul 5, cu 12 puncte. De partea cealaltă, formația din Oradea e pe locul 4 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu patru puncte după două meciuri.

Foto: Universitatea Cluj

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2021, 20:55 Cupa României
Pe aceeași temă