Unirea Dej continuă seria împrumuturilor și a mai adus un fundaș de la Farul Constanța. Comunicatul clubului și reacția jucătorului

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2022, 16:15 Liga 2
Unirea Dej continuă seria împrumuturilor și a mai adus un fundaș de la Farul Constanța. Comunicatul clubului și reacția jucătorului

Unirea Dej a făcut încă o achiziție în stilul cu care a obișnuit și a adus încă un tânăr jucător. David Maftei, fundaș în vârstă de 18 ani, a ajuns la Dej sub formă de împrumut, de la echipele ”under” ale formației Farul Constanța. Sezonul trecut, noul jucător al grupării de Liga 2 a făcut parte din lotul Farului U19.

Unirea Dej l-a împrumutat pe David Maftei de la Farul Constanța

David Maftei este campion al României cu echipele sub 15 și sub 17 ani ale fostei Viitorul Constanța, devenită între timp Farul Constanța. În privința experienței la echipele naționale, Maftei a evoluat atât pentru U15 și U16, cât și pentru reprezentativele U17 și U18 ale României, la aceasta din urmă fiind unul din lideri.

DAVID MAFTEI la FC Unirea Dej

Fundașul dreapta, în vârstă de 18 ani, vine împrumut de la Farul Constanța. Fotbalistul de picior drept este campion național cu juniorii U15 și U17 ai formației de la malul mării.

Noul unirist, care este născut la Vaslui, a îmbrăcat tricoul României U15, U16 și U17. La reprezentativa U18, David este om de bază, fiind unul dintre căpitanii echipei.

Imediat după ce a semnat contractul, David i-a cunoscut pe noii săi colegi și a participat la prima ședință de pregătire alături de ei.

Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, David!”, a anunțat Unirea Dej.

Impresiile lui David Maftei, după prezentarea la Unirea Dej

Noul jucător al Unirii Dej a împărtășit primele impresii după ce a semnat contractul. A declarat, cum au făcut-o și ceilalți tineri sosiți sub comanda lui Dragoș Militaru, că a acceptat propunerea pentru că are șanse să joace și i se va acorda multă încredere în fotbalul profesionist.

M-a convins să mă alătur acestui proiect faptul că se mizează pe tineri și cred că va fi un pas important pentru mine. Am făcut primul antrenament alături de băieți, mi se pare un grup foarte bun, foarte unit și cred că vom face o figură frumoasă.

Îmi propun să fiu sănătos, să îmi ajut echipa și, de ce nu, să intrăm în play-off. Cred că sezonul va fi greu va fi dificil, cu echipe puternice, cred că vom face însă un sezon bun.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Să ne susțină indiferent de situație, să vină la stadion în număr cât mai mare și să fie alături de noi”, a declarat fundașul împrumutat de la Farul Constanța.

Unirea Dej a adus doar tineri în această vară

Până în acest moment, înainte de startul sezonului 2022-2023 al Ligii 2, Unirea Dej i-a mai adus pe fundașul lateral Iulian Ciubotaru (22 de ani, ex CSM Reșița), mijlocașul Ciprian Călugăr (18 ani, împrumutat de la Universitatea Cluj), fundașului central Gabriel Buta (20 de ani, împrumutat de la Farul Constanța) și pe atacantul Gabriel Mirel Fulga (18 ani, împrumutat de la FCSB).

Foto și video: Unirea Dej

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2022, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă