Un nou episod din telenovela ”Herea la Rapid”: ”Mi-aș dori să mă întorc!”. Ovidiu spune cum ar putea pleca de la Metaloglobus pentru a jucat din nou la clubul său de suflet

Andreea VISU 24 Dec. 2020, 12:56 Liga 2
Un nou episod din telenovela ”Herea la Rapid”: ”Mi-aș dori să mă întorc!”. Ovidiu spune cum ar putea pleca de la Metaloglobus pentru a jucat din nou la clubul său de suflet

Ovidiu Herea (35 de ani), mijlocașul echipei Metaloglobus București, ar putea reveni la clubul său de suflet, Rapid.

Acționar majoritar la Rapid, Victor Angelescu și-a exprimat dorința de a-l readuce la echipă pe Ovidiu Herea, dar și pe fratele său, Claudiu Herea (30 de ani). Cei doi sunt, pentru al doilea sezon consecutiv, golgheterii echipei Metaloglobus.

Ovidiu Herea a evoluat la Rapid în perioada 2007-2013 și a adunat peste 160 de meciuri și peste 40 de goluri în tricoul echipei giuleștene.

Ovidiu Herea vrea să se întoarcă la Rapid, dar nu în orice condiții

Fotbalistul este pe val la Metaloglobus, are 7 goluri în 13 meciuri jucate în acest sezon în Liga 2, însă nu ar refuza o ofertă de la Rapid. Condiția ar fi ca cele două cluburi să se înțeleagă sau ca el să revină la gruparea giuleșteană după ce îi expiră contractul cu Metaloglobus, adică în vară, când ar avea deja 36 de ani.

”Am vorbit, le-am explicat situaţia pe care o am la Metaloglobus. Mai am contract până în vară. Dacă se va găsi o variantă bună pentru cei de la Metaloglobus şi pentru cei de la Rapid… Dacă nu, va trebui să rămân să îmi respect contractul.

Mi-aş dori (n.r. – să joace la Rapid în Liga 1). Ăsta a fost visul meu de când am plecat de la echipă, am zis că vreau să mă întorc să mă retrag la Rapid. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă a mea, am jucat aproape şapte ani şi mi-aş dori să mă retrag de la Rapid.

Înseamnă mult pentru suporteri noul stadion, pentru că eu zic că era nevoie de o schimbare, chiar dacă o să ne fie dor de bătrânul Giuleşti. Cred că era necesară schimbarea”, a spus Ovidiu Herea, potrivit Telekom Sport.

Claudiu Herea a jucat și el pentru Rapid, însă pentru o scurtă perioadă de timp, în sezonul 2013-2014, când a prins 11 meciuri și a înscris un singur gol.

În acest sezon al Ligii 2, Claudiu Herea a marcat patru goluri în cele 12 meciuri jucate pentru Metaloglobus.

  • Despre revenirea fraților Herea la Rapid, în special a lui Ovidiu, se vorbește în fiecare pauză de vară sau iarnă, din ultimii cel ani, însă cei doi au preferat să joace pentru CS Balotești sau Metaloglobus. Claudiu a trecut pentru o scurtă perioadă și pe la Petrolul.
  • În această iarnă, Rapid s-a despărțit de atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașul Alexandru Dulca (23 de ani).

 

Andreea VISU 24 Dec. 2020, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă