Conducerea Rapidului confirmă interesul pentru Alex Ioniță! Victor Angelescu: ”Vrem să ne întărim în această iarnă!” | EXCLUSIV

Daniel VLAD, Andreea VISU 21 Dec. 2020, 19:13 Liga 2
Conducerea Rapidului confirmă interesul pentru Alex Ioniță! Victor Angelescu: ”Vrem să ne întărim în această iarnă!” | EXCLUSIV

Victor Angelescu, acționarul majoritar al echpei Rapid, a confirmat interesul pentru un posibil transfer al lui Alexandru Ioniță II la echipa giuleșteană.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o zi, conducerea clubului Rapid îl dorește insistent pe Alex Ioniță, mijlocașul în vârstă de 26 de ani al Astrei Giurgiu.

În momentul de față, Alexandru Ioniță II este suspendat din cauza scandalului de dopaj în care este implicat alături de Takayuki Seto (34 de ani) și Kehinde Fatai (30 de ani). Acesta ar fi principalul impediment în transferul fotbalistului la echipa sa de suflet, Rapid.

Victor Angelescu a confirmat interesul pentru Alex Ioniță

Contactat de către ProSport, Victor Angelescu a confirmat interesul pentru Alex Ioniță, dar și pentru Ovidiu și Claudiu Herea, jucători de bază la Metaloglobus București, în Liga 2.

”Vrem să ne întărim în această iarnă, iar pe noi copiii Rapidului, cei care au fost trup şi suflet pentru aceasta echipa în decursul anilor mereu ne-au interesat. Pe Ioniță am mai vrut să îl transferăm şi în trecut, dar nu am putut din mai multe motive.

Recunosc că ne interesează şi acum, dar el are acea problema cu suspendarea şi nu ştiu dacă o să fie bun de joc pentru noi din februarie.

Dacă nu se va rezolva acea problema cu suspendarea, atunci este greu de adus. Ne interesează şi frații Herea. Ei sunt alți doi copii ai Giuleștiului. Vrem în iarna asta să ne întărim”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

  • Doar două meciuri a jucat Alex Ioniță pentru Astra Giurgiu, în actuala ediție a Ligii 1.
  • Șase meciuri și un gol a înregistrat Alex Ioniță în sezonul trecut al Ligii 1, în tricoul Astrei, după ce la Universitatea Craiova jucase în tot atâtea partide.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-ar-putea-sa-inaugureze-noul-stadion-cu-o-echipa-de-liga-campionilor-lucian-ionescu-eu-as-vrea-sa-jucam-cu-ferencvaros-ca-o-reeditare-a-unei-finale-de-cupa-europeana-giulest-19162880

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-lovitura-ar-fi-rapid-e-in-negocieri-cu-alexandru-ionita-ii-fotbalistul-astrei-si-a-dat-acordul-sa-revina-in-giulesti-exclusiv-19162876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/probleme-pentru-rapid-claudiu-florica-cere-insolventa-clubului-giulestean-in-contul-unei-mari-datorii-exclusiv-19162806

 

 

 

Daniel VLAD, Andreea VISU 21 Dec. 2020, 19:13 Liga 2
Pe aceeași temă