Turris Oltul și-a mai adus un atacant, un moldovean. Echipa din Turnu Măgurele a ajuns la 11 transferuri

Andrei PASCU 16 Sep. 2020, 16:50 Liga 2
Turris Oltul și-a mai adus un atacant, un moldovean. Echipa din Turnu Măgurele a ajuns la 11 transferuri

Turris Oltul duce o campanie de transferuri numeroasă în această vară. Chiar dacă au trecut deja trei etape din noul campionat al Ligii a 2-a, formația din Turnu Măgurele a anunțat miercuri că l-a adus pe Ilie Damașcan (atacant, 24 de ani).

Fotbalistul a evoluat ultima dată în țara natală, în Republica Moldova, la FC Petrocub Hîncești. S-a format la Zimbru Chișinău, pentru care a jucat și la profesioniști, și mai are o formație în dreptul său, FC Urartu Yerevan, din Armenia.

Ilie Damașcan, noua achiziție a celor de la Turris Oltul, a evoluat ultima dată la Petrocub Hîncești

Ilie Damașcan are deja opt meciuri în acest sezon pentru Zimbru Chișinău, reușind și două goluri. Potrivit paginii de Facebook a celor de la Turris Oltul, atacantul de 1.72 m se va alătura lotului coordonat de Erik Lincar chiar miercuri, după ce a semnat contractul.

”AFC Turris anunță transferul jucătorului Ilie Damascan de la clubul FC Petrocub Hincesti.

Ilie Damascan evolueaza pe postul de atacant. In vârstă de 24 de ani, acesta a mai evoluat în cariera la Zimbru Chisinau, Banants, Petrocub.

Clubul nostru îi urează Bun venit! și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris !

Ilie Damascan se va alătura lotului condus de Erik Lincar în cursul zilei de astăzi”, precizează FC Turris Turnu Măgurele.

Turris Oltul, la transferul cu numărul 11! 

Turris Oltul a dus o campanie de achiziții destul de activă în această vară, după ce a pierdut promovarea în Liga 1 sezonul trecut, în play-off, în ultimele minute ale confruntării din ultima etapă cu Rapid, în ”Regie”. Își propune și de această dată să promoveze, iar în acest sens a făcut mai multe transferuri, aducerea lui Ilie Damașcan fiind cea cu numărul 11.

Pe lângă transferul jucătorului anunțat oficial miercuri de Turris Oltul, cu echipa au mai semnat și Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta, ex Petrolul), Ștefan Blănaru (31 de ani, atacant, ex Petrolul), Alexandru Sima (18 ani, fundaș stânga, împrumutat de la Viitorul), Alexandru Nicola (fundaș dreapta, 23 de ani, ex Farul Constanța), Cristian Pușcaș (mijlocaș, 26 de ani, ex UTA), Octavian Popescu (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Adrian Romeo Niță (mijlocaș, 17 ani, împrumutat de la FCSB), Alin Țegle (mijlocaș, 24 de ani, ex U Craiova 2), Liviu Mihai (mijlocaș, 32 ani, ex Chindia Târgoviște) și Vlad Rusu (atacant, 30 de ani, ex Viitorul Pandurii).

Turris Oltul a înregitrat o victorie, un egal și o înfrângere în noul sezon al Ligii 2. Echipa pregătită de Erik Lincar a pierdut primul meci, 0-1 cu Unirea Slobozia, după care a făcut 2-2 cu Metaloglobus și a învins Pandurii Târgu Jiu cu 5-0.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-rusu-a-plecat-de-la-viitorul-pandurii-si-a-semnat-cu-turris-oltul-atacantul-a-fost-prezentat-oficial-19147832

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-descatusata-la-targu-jiu-teleormanenii-au-zdrobit-pandurii-si-au-obtinut-prima-victorie-din-actualul-sezon-matache-i-a-luat-locul-lui-lincar-19147674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-stefan-barboianu-a-inceput-recuperarea-si-se-pregateste-sa-revina-la-antrenamentele-echipei-turris-oltul-19147021

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Sep. 2020, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă