Trei noi jucători se antrenează cu Ripensia. Roș-galbenii au susținut un joc-școală

Anda DELIU 16 Jan. 2021, 16:50 Liga 2
Trei noi jucători se antrenează cu Ripensia. Roș-galbenii au susținut un joc-școală

Ripensia Timișoara a avut, sâmbătă la prânz, un meci în ”familie” jucat la Baza Sportivă 2 a Politehnicii din Timișoara. Față de lotul anunțat la reunire, doi dintre tinerii sosiți au părăsit deja antrenamentele echipei. În schimb, au sosit trei nume noi: Ștefan Pădureț, Alexandru Piftor și Robert Miklos.

Lotul a fost împărțit în două echipe, iar prima s-a impus cu 4-0 prin două goluri marcate de Ion Vasluian, dar și de Denis Golda și Harald Fridrich.

Nu se mai pregătesc cu Ripensia nici Dragoș Trașcă, nici Dragoș Apetrei, care luni s-au aflat la reunire cu echipa.

Interesant este că clubul spune că portarul Octavian Mosoracă de la CSC Ghiroda nu a fost utilizat din cauza unei accidentări la mână. Liga2.ro a mai scris că Ghiroda nu vrea să-l cedeze gratis la Ripensia.

Echipele utilizate de Cosmin Petruescu în amicalul în familie al Ripensiei:

Echipa A: Dobre (Miklos) – Andrei Macrițchii, Țieranu, Pădureț, Fridrich – Valeri Macrițchii, Ouadie – Peter, Simedru, Al. Popovici (Vasluian) Sokovic (Golda)
Echipa B: Velcea (Șt. Dobre) – Maric (Sturzu), Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, T. Călin – Piftor, Al. Neagu, Mih. Ene (Vl. Tudorache) – Pădurariu

Cosmin Petruescu își laudă jucătorii

Antrenorul ripensist a precizat că jucătorii au respectat programul de pregătire impus iarna aceasta.

”A fost o primă săptămână în care am pus accent pe readaptarea la efort, am efectuat și niște teste fizice. Am vrut să vedem nivelul actual de pregătire a echipei. În mare parte, sunt mulțumit de modul în care au răspuns la comenzi băieții în această perioadă. Sunt mulțumit și de pregătirea pe care au făcut-o peste vacanță și modul în care jucătorii au respectat programele individuale pe care le-au primit. Am încheiat săptămâna cu un joc-școală, în care am vrut să le dăm mai multe minute celor care au venit la începutul acestor pregătiri. Încercăm să ne facem o părere cât mai obiectivă asupra potențialului lor și, de ce nu?, este posibil să ajungem la o înțelegere și să colaborăm în perioada următoare”, a declarat Petruescu.

Cine sunt nou-veniții Ripensiei

Ștefan Pădureț, Alexandru Piftor și Robert Miklos sunt toți trei născuți în 1999.

Pădureț este fundaș central și a mai jucat la juniorii lui Dinamo, CSA Steaua și ultima dată la satelistul Astrei.

Piftor este mijlocaș dreapta și a trecut în cariera sa pe la FC Botoșani, Chindia Târgoviște și SCM Gloria Buzău, pentru care a strâns în actuala ediție de Liga 2 259 de minute în zece meciuri.

Miklos e portar și a mai apărat la Performanța Ighiu și CSC Dumbrăvița, club de la care și vine.

Marți, de la ora 12:00, Ripensia va juca primul amical, cu Fortuna Becicherecu Mic (Liga 3, locul 10, ultimul, în Seria 8).

Anda DELIU 16 Jan. 2021, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă