Steaua forțează transferul golgheterului Under 21 din Liga 2. Jucătorul e dorit și de mai multe echipe din Liga 1

Cornel POPESCU 30 Dec. 2020, 13:42 Liga 2
Steaua forțează transferul golgheterului Under 21 din Liga 2. Jucătorul e dorit și de mai multe echipe din Liga 1

Steaua încearcă să se întărească înainte de reluarea sezonului 2020-2021 din Liga 3, iar gruparea antrenată de Daniel Oprița forțează transferul golgheterului Under 21 din Liga 2 dorit și de trei echipe din Liga 1.

Clubul din Ghencea speră să promoveze în Liga 2 la vară, iar pentru a nu avea probleme caută întăriri. În atenția sa a intrat și atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani) de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, intrat în această iarnă în ultimele șase luni de contract.

Steaua îl vrea pe Daniel Paraschiv, dar și UTA și alte două echipe din Liga 1

După ce au început tratativele cu Ovidiu Herea (35 de ani), mijlocașul ofensiv al echipei de Liga 2 Metaloglobus, pe care îl dorește și Rapid, oficialii Stelei s-au orientat și către Daniel Paraschiv, atacantul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, revelația primei părți a sezonului de Liga 2.

Steaua nu e singura echipă care îl dorește pe Paraschiv. Jucătorul se află și pe lista a trei echipe din Liga 1. FC Voluntari, UTA Arad și FC Hermannstadt l-au urmărit cu atenție pe tânărul jucător aflat pe poziția a treia în clasamentul golgheterilor Ligii 2.

„Înainte de a se termina perioada de transferuri din toamnă, am aflat de interesul celor de la UTA pentru mine. Nu a fost nimic mai mult, am rămas să-mi fac treaba la Viitorul Pandurii, pentru care – probabil – voi juca până în vară. Atunci îmi expiră contractul și am decis să nu-l mai prelungesc. Vă dați seama că mă bucură faptul că sunt căutat de echipe de Liga 1, iar UTA este și o formație de tradiție, cu suporteri extraordinari. Arădenii de la Viitorul, Bodea și Copaci, mi-au mai vorbit despre UTA, ei au jucat acolo și m-au sfătuit să joc și eu la Arad dacă am ocazia. Dar, nu știu ce va fi în viitor, mă voi sfătui și cu impresarul meu, Dragoș Boboc și vom lua o decizie în perioada ce urmează”, a declarat Paraschiv pentru Liga2.ro.

Daniel Paraschiv, pe podiumul golgheterilor Ligii 2 după 15 etape

Cu un total de șase goluri marcate în 12 meciuri, tânărul atacant împarte poziția a 3-a în clasamentul golgheterilor acestui sezon de Liga 2, la egalitate cu Marius Coman, de la Fotbal Comuna Recea.

Topul e condus de Claudiu Bălan, de la ”FC U” Craiova, cu 8 reușite, iar pe locul 2 se află Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 7 goluri.

Dintre toți, doar Paraschiv e jucător Under 21.

În sezonul 2018-2019, pe când evolua la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv a fost, de asemenea, cel mai bun tănăr marcator al campionatului, cu 14 reușite în 33 de meciuri.

Daniel Paraschiv a început fotbalul la Centrul de copii și juniori de la FC Brașov, iar la seniori a debutat în Liga 3, la Viitorul Ghimbav, după care am jucat la AFC Hărman, tot în Liga 3. Au urmat Luceafărul Oradea și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

UN INTERVIU cu Daniel Paraschiv puteți citi AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-herea-ofertat-de-steaua-daniel-oprita-i-a-propus-golgheterului-de-la-metaloglobus-sa-semneze-cu-echipa-din-ghencea-exclusiv-19163247

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-daniel-paraschiv-din-nou-golgheterul-u21-al-ligii-2-tanarul-atacant-de-la-viitorul-pandurii-tinteste-mai-sus-daca-vom-ramane-la-fel-de-concentrati-putem-promova-19162627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-pe-urmele-golgheterului-u21-din-liga-2-daniel-paraschiv-s-a-consultat-cu-aradenii-de-la-viitorul-pandurii-19162857

Cornel POPESCU 30 Dec. 2020, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă