UTA, pe urmele golgheterului U21 din Liga 2. Daniel Paraschiv s-a consultat cu arădenii de la Viitorul Pandurii

Călin MNERIE 20 Dec. 2020, 14:50 Liga 2
UTA, pe urmele golgheterului U21 din Liga 2. Daniel Paraschiv s-a consultat cu arădenii de la Viitorul Pandurii

Daniel Paraschiv (21 de ani), atacantul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, golgheterul under 21 al Ligii 2 după 15 etape desfășurate din acest sezon, e curtat de mai multe echipe din Liga 1, ca Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni și UTA Arad, mai ales că de la 1 ianuarie 2021 intră în ultimele șase luni de contract și, deci, poate semna cu o altă formație.

Formația pregătită de Flavius Stoican încearcă, în această perioadă, să prelungească înțelegerile mai multor fotbaliști aflați într-o situație asemănătoare cu cea a lui Paraschiv, dar ar avea ceva probleme, fiindcă au atas atenția unor formații de Liga 1. E vorba și de fundașul Andrei Dragu (21 de ani) și mijlocașii Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani).

„Înainte de a se termina perioada de transferuri din toamnă, am aflat de interesul celor de la UTA pentru mine. Nu a fost nimic mai mult, am rămas să-mi fac treaba la Viitorul Pandurii, pentru care – probabil – voi juca până în vară. Atunci îmi expiră contractul și am decis să nu-l mai prelungesc. Vă dați seama că mă bucură faptul că sunt căutat de echipe de Liga 1, iar UTA este și o formație de tradiție, cu suporteri extraordinari. Arădenii de la Viitorul, Bodea și Copaci, mi-au mai vorbit despre UTA, ei au jucat acolo și m-au sfătuit să joc și eu la Arad dacă am ocazia. Dar, nu știu ce va fi în viitor, mă voi sfătui și cu impresarul meu, Dragoș Boboc și vom lua o decizie în perioada ce urmează”, a declarat Paraschiv.

Un amplu interviu cu Daniel Paraschiv poți CITI AICI.

Daniel Paraschiv e pe locul 3 în Liga 2 la clasamentul golgheterilor

Din totalul de 23 de goluri marcate pe teren de Viitorul Pandurii în acest sezon, șase i-au aparținut tănărului atacant Daniel George Paraschiv.

Folosit de antrenorul Flavius Stoican pe parcursul a 12 jocuri, timp de 755 minute, Paraschiv a marcat în meciurile cu Rapid (scor 1-3), Fotbal Comuna Recea (scor 4-3), Petrolul Ploiești (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 2-1) și Pandurii Târgu Jiu (scor 4-3), când a reușit ”dubla”.

Cu un total de șase goluri, tânărul atacant împarte poziția a 3-a în clasamentul golgheterilor acestui sezon de Liga 2, la egalitate cu Marius Coman, de la Fotbal Comuna Recea. Topul e condus de Claudiu Bălan, de la ”FC U” Craiova, cu 8 reușite, iar pe locul 2 se află Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 7 goluri.

Dintre toți, doar Paraschiv e jucător Under 21. În sezonul 2018-2019, pe când evolua la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv a fost, de asemenea, cel mai bun tănăr marcator al campionatului, cu 14 reușite în 33 de meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-daniel-paraschiv-din-nou-golgheterul-u21-al-ligii-2-tanarul-atacant-de-la-viitorul-pandurii-tinteste-mai-sus-daca-vom-ramane-la-fel-de-concentrati-putem-promova-19162627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-viitorul-pandurii-in-pericol-sa-piarda-patru-fotbalisti-importati-au-refuzat-prelungirile-contractelor-scadente-in-vara-lui-2021-un-jucator-deja-in-atentia-mai-multor-cluburi-din-liga-1-19162823

Călin MNERIE 20 Dec. 2020, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă