Ovidiu Herea, ofertat de Steaua. Daniel Oprița i-a propus golgheterului de la Metaloglobus să semneze cu echipa din Ghencea | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 29 Dec. 2020, 14:44 Liga 2
Ovidiu Herea, ofertat de Steaua. Daniel Oprița i-a propus golgheterului de la Metaloglobus să semneze cu echipa din Ghencea | EXCLUSIV

Ovidiu Herea (35 de ani), mijlocașul echipei Metaloglobus București, este în atenția celor de la CSA Steaua, echipă din Liga 3 antrenată de Daniel Oprița. Roș-albaștrii încearcă să dea lovitura în eventualitatea în care promovează la vară în Liga 2.

Vedeta echipei din cartierul Pantelimon a fost contactată, susțin sursele ProSport, de oficialii clubului din Ghencea, prin intermediul antrenorului Daniel Oprița, fiindu-i propus un contract avantajos, la nivelul primului eșalon. Acesta pare că n-ar fi spus un ”nu” hotărât. Este cel mai curtat jucător din Liga 2 și, spre disperarea multora, ”jonglează” cu discuțiile cu tot mai multe formații.

Ovidiu Herea vrea să plece de la Metaloglobus doar ”la pachet” cu fratele său, Claudiu

În ultimele 6 luni de contract cu Metaloglobus, Herea este tatonat inclusiv de clubul său, care dorește prelungirea angajamentului scadent în iunie 2020, dar jucătorul mai are oferte clare de la Rapid și de la FC Voluntari.

Acesta ar fi declarat că pleacă din Pantelimon numai ”la pachet” cu fratele său, Claudiu. Nu se știe dacă declarația lui Herea a fost o glumă sau o afirmație serioasă.

Cei doi sunt la al doilea club pentru care evoluează împreună, după ce în trecut au făcut-o și în tricoul celor de la CS Balotești, tot în Liga 2.

Daniel Oprița i-a propus lui Ovidiu Herea să semneze cu Steaua

Ovidiu Herea a terminat anul 2020 ca golgeter al formației sale, cu 7 reușite. Este considerat omul cel mai important de la Metaloglobus în viziunea antrenorului Gabriel Manu, tehnician care are ca obiectiv promovarea echipei în Liga 1.

În 2007, Herea a ales Rapidul, patronat atunci de George Copos, dar a fost la un pas să ajungă la trupa roș-albastră, actuala FCSB, dar totul a picat în urma unor neînțelegeri contractuale.

„A fost nebunie cu transferul meu atunci. Mă voiau Steaua, Dinamo, Rapid, Mioveni, unde era Gigi Nețoiu, și aveam și o ofertă din străinătate. Am decis să mă duc la Rapid, tata e rapidist, eu mi-am dorit foarte mult să joc aici, era și Bergodi antrenor, chiar dacă Steaua mă plătea cu mai mult”, a recunoscut Ovidiu Herea la ProSport LIVE, în martie 2019.

Rapid îi vrea pe frații Herea, cel puțin declarativ

Victor Angelescu, acționar majoritar la Rapid,  și-a exprimat dorința de a-l readuce la echipă pe Ovidiu Herea, dar și pe fratele său, Claudiu Herea. Ovidiu Herea a evoluat la Rapid în perioada 2007-2013 și a adunat peste 160 de meciuri și peste 40 de goluri în tricoul echipei giuleștene.

„Ăsta a fost visul meu de când am plecat de la echipă, am zis că vreau să mă întorc să mă retrag la Rapid. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă a mea, am jucat aproape şapte ani şi mi-aş dori să mă retrag de la Rapid.

Înseamnă mult pentru suporteri noul stadion, pentru că eu zic că era nevoie de o schimbare, chiar dacă o să ne fie dor de bătrânul Giuleşti. Cred că era necesară schimbarea”, a declarat Ovidiu Herea când a fost întrebat despre o posibilă revenire la echipa din Giulești.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-telenovela-herea-la-rapid-mi-as-dori-sa-ma-intorc-ovidiu-spune-cum-ar-putea-pleca-de-la-metaloglobus-pentru-a-jucat-din-nou-la-clubul-sau-de-su-19163066

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

Daniel NAZARE 29 Dec. 2020, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă