Campionii FC Argeș are stafful tehnic complet! Un iordanian este noul antrenor secund al echipei, ultimul care i s-a alăturat lui Eugen Neagoe

Marius ANGHEL 11 Oct. 2023, 12:47 Liga 2
Campionii FC Argeș are stafful tehnic complet! Un iordanian este noul antrenor secund al echipei, ultimul care i s-a alăturat lui Eugen Neagoe

Eugen Neagoe și-a definitivat stafful tehnic cu care va antrena Campionii FC Argeș și va încerca o promovare din acest sezon, chiar dacă noul obiectiv al clubului nu mai este o accedere imediată înapoi în SuperLigă, din vara anului 2024, ci e obligatorie abia pentru vara anului 2025, după cum a anunțat sponsorul Viorel Tudose.

Față de momentul în care noul antrenor principal a fost prezentat oficial la echipa piteșteană, Fadi Haddad este ultima noutate din stafful tehnic, acesta urmând să fie antrenor secund.

Stafful tehnic condus de Eugen Neagoe la Campionii FC Argeș, complet. Fadi Haddad, ultimul cooptat

În conferința de presă în care Viorel Tudose l-a prezentat ca antrenor principal al CFC Argeș pe Eugen Neagoe s-a vorbit și despre ceilalți componenți ai staffului tehnic.

Paul Ciobanu, antrenor de casă al clubului, este singurul rămas în stafful lui Neagoe din precedentele două staffuri ale echipei avute în acest sezon, conduse de Alexandru Pelici și mai apoi de Eugen Beza. El va îndeplinit tot rolul de antrenor secund.

Ionuț Boșneag este noul antrenor cu portarii, iar Bebe Carmel Bărbulescu este noul preparator fizic al echipei.

S-a transmis la acel moment că se mai dorește un antrenor secund, Viorel Tudose având o reacție ironică la adresa celui pe care Neagoe l-a dorit, însă a refuzat oferta. ”O să mai fie un antrenor secund, pe care o să-l anunțăm zilele următoare, ținând cont că prima opțiune pe care domnul Neagoe a avut-o nu a reușit să aleagă FC Argeș, să spun așa, ghilimelele le puneți dumneavoastră”, comenta sponsorul principal al Campionii FC Argeș.

Între timp, clubul a anunțat că al doilea antrenor secund va fi iordanianul Fadi Haddad. Acesta este familiarizat cu România și fotbalul românesc, a mai lucrat cu Neagoe la ”U” Cluj și U Craiova, dar a mai colaborat și cu Marius Șumudică, Ion Marin și Florin Motroc.

Cine sunt Fadi Haddad, Ionuț Boșneag și Carmel Bărbulescu, colaboratorii lui Neagoe

Clubul din Pitești, care își desfășoară meciurile de acasă pe stadionul din Mioveni, le-a făcut o descriere colaboratorilor lui Eugen Neagoe.

”Antrenorul Eugen Neagoe și-a stabilit colaboratorii cu care va lucra la FC Argeș. ”Principalul” echipei noastre va fi ajutat de antrenorul secund Fadi Haddad, antrenorul cu portarii Ionuț Boșneag și de preparatorul fizic Carmel ”Bebe” Bărbulescu. Din echipa lui Neagoe mai face parte și ”secundul” Paul Ciobanu, singurul rămas din staff-ul lui Eugen Beza.

Iată cine sunt colaboratorii lui Eugen Neagoe:

Fadi Haddad (40 ani) – antrenor secund – Are experiență internațională de peste un deceniu. Până la 40 de ani, iordanianul Fadi a fost antrenor secund la Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, în staff-ul lui Eugen Neagoe. A mai lucrat în Emiratele Arabe Unite cu Marius Șumudică și Ion Marin, precum și în Iordania cu Florin Motroc. A profesat și la Academia Spaniolă din Dubai, alături de Michel Salgado, fostul fotbalist al echipei Real Madrid. A mai fost implicat și în proiectul din Dubai al formației Arsenal Londra, singurul derulat prin Emirates Airlines. În România a pregătit timp de mai mulți ani grupa 2010 a clubului Dinamo, cu rezultate foarte bune, iar în urmă cu câteva luni a fost numit managerul Academiei de Fotbal BDI Sport Arena din București. Are Licența A și este înscris la Licența PRO din Configurația Asiei.

Ionuț Boșneag (41 ani) – antrenor cu portarii – Ca antrenor cu portarii a lucrat la Astra Giurgiu și Universitatea Craiova. A fost omul care l-a ajutat foarte mult să progreseze pe David Lazar, portar care a ajuns o prezență constantă la reprezentativa României (n.r. – are 1 meci jucat și altele 9 pe banca de rezervă. Nu a mai fost convocat din 2021!!). A evoluat la FC Argeș timp ce cinci sezoane (2006-2010), după care a îmbrăcat tricoul echipelor Universitatea Cluj, Oțelul Galați, UTA, Academica Clinceni și Astra Giurgiu. Are în palmares titlul de campion al României cu Astra Giurgiu în 2016. Boșneag s-a retras din activitatea competițională în 2018.

Carmel ”Bebe” Bărbulescu (53 ani) – preparator fizic – Are o bogată experiență în această meserie, ocupându-se de pregătirea fizică a echipelor Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, FC Vaslui, FC Brașov, Rapid, Astra Ploiești, Astra Giurgiu (n.r. – Astra Ploiești și Astra Giurgiu sunt aceeași echipă. Astra s-a mutat de la Ploiești la Giurgiu, însă în denumirea sa nu a existat niciodată Giurgiu) și Petrolul Ploiești. Are în palmares titlul de campion al României cu Astra Giurgiu în 2016. În străinătate a lucrat la Al Shabab (Arabia Saudită), Al Shaab-Dubai (Emiratele Arabe Unite) și Kaiseryspor (Turcia), precum și la reprezentativa de baschet a Libanului, cu care a participat la Jocurile Olimpice.”

  • Paul Ciobanu nu este nou la Campionii FC Argeș, din acest motiv probabil el neavând parte de o descriere precum au avut noii săi colegi. După cum se poate observa în comunicatul clubului, Ciobanu este trecut ultimul, la capitolul ”și alții”, deși funcția sa, de secund, este a doua ca importanță într-un staff tehnic.
Ionuț Boșneag, Fadi Haddad, Eugen Neagoe, Carmel Bărbulescu și Paul Ciobanu, componenții staffului tehnic al Campionii FC Argeș

Clubul a ajuns la un acord de reziliere cu Eugen Beza, antrenorul principal din ultimele cinci etape

Totodată, Campionii FC Argeș a avut, într-un final, și un mesaj față de ultimul ei antrenor principal, Eugen Beza.

Cel care în primele patru etape ale acestui sezon a fost antrenor secund și analist video în stafful lui Alexandru Pelici, iar apoi, în următoarele cinci runde din campionat, a fost antrenor principal a primit mulțumiri din partea clubului, printr-un mesaj scurt postat pe pagina de Facebook.

”Mulțumim, Eugen Beza! Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu Eugen Beza. Mult succes în carieră!”, a transmis CFC Argeș.

Beza anunțase public, de vineri, a doua zi după eșecul cu Steaua (scor 1-3), singurul din campionat cu el ”principal”, că a demisionat de la trupa piteșteană.

Față de antrenorul de portari Eugen Anghel și preparatorul fizic Bogdan Ungureanu, componenți ai staffului în primele două etape, clubul nu a avut niciun mesaj.

Amical cu Chindia, primul meci în care Eugen Neagoe își vede jucătorii la treabă

Altfel, Campionii FC Argeș, aflată după nouă etape pe locul 12 în Liga 2, cu 11 puncte acumulate, va avea un meci amical la finalul acestei săptămâni, pe perioada în care campionatul este întrerupt pentru jocurile echipelor naționale.

Sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, CFC Argeș întâlnește Chindia Târgoviște, echipă situată pe locul 8 în Liga 2, cu 13 puncte, altă dezamăgire a acestui sezon. Cele două formații s-au întâlnit în meciul direct din campionat în etapa a 4-a, când dâmbovițenii s-au impus cu scorul de 2-0, la Mioveni. După acel joc, Pelici era demis.

”Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, FC Argeș va disputa în acest week-end un joc de verificare cu Chindia. Partida dintre dâmbovițeni și argeșeni va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. Pentru Eugen Neagoe, noul antrenor al alb-violeților, este un bun prilej de a-și vedea la treabă elevii și de a pregăti meciul de campionat cu CSM Slatina, din runda cu numărul 10 a ligii secunde”, a comunicat CFC Argeș.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-asaltat-cu-oferte-inclusiv-in-ziua-in-care-a-semnat-cu-cfc-arges-ieri-puteam-sa-virez-la-stanga-spre-o-echipa-buna-de-prima-liga-si-sa-nu-mai-ajung-aici-azi-am-primit-un-tel-19288426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-despre-contractul-lui-eugen-neagoe-cu-cfc-arges-19288403

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-primele-declaratii-dupa-ce-a-preluat-cfc-arges-19288250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-noul-antrenor-al-campionii-fc-arges-19288234

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-a-demisionat-de-la-campionii-fc-arges-19287902

Marius ANGHEL 11 Oct. 2023, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă