Sergiu Popovici și-a prelungit și el contractul cu ASU Politehnica. Alb-violeții au mai încheiat un parteneriat cu încă un club

Anda DELIU 10 Jul. 2020, 14:53 Liga 2
Sergiu Popovici și-a prelungit și el contractul cu ASU Politehnica. Alb-violeții au mai încheiat un parteneriat cu încă un club

ASU Politehnica a reușit să-l convingă și pe Sergiu Popovici (27 de ani) să rămână încă un sezon în alb-violet. Jucătorul originar din Făget, care evoluează în banda stânga a semnat un acord pe un an de zile cu trupa timișoreană din Liga 2, cu opțiune de renegociere pentru încă un sezon.

Sergiu Popovici a venit în iarnă la ASU Poli, după ce luni bune nu a avut echipă, după despărțirea de FC Hermannstadt. Din cauza pandemiei, a jucat doar 169 de minute, în meciurile cu Rapid (0-0) și Concordia Chiajna (1-2), apoi sezonul fiind ”înghețat”.

În cariera sa, Popovici a trecut pe la LPS Banatul, Fortuna Covaci (L2), Flacăra Făget (L3), Voinţa Sibiu, Academica Argeș (ambele din Liga 2), FC Vaslui, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Dinamo şi FC Hermannstadt (toate cinci din Liga 1). La 27 de ani, cel care poate juca fundaș stânga sau mijlocaș stânga a adunat 102 prezențe în prima ligă.

În continuare, ASU Poli rămâne fără noi transferuri

ASU Politehnica nu a făcut, deocamdată, vara aceasta, niciun transfer. Octavian Benga îi testează în continuare pe tinerii născuți în 2002 Victor Lolea și Alexandru Giurica.

Bogdan Vasile, Ionuț Coadă, Alexandru Pop, Alexandru Munteanu și Vlad Bâte sunt alți jucători care și-au prelungit contractul cu ASU Poli. Din cadrul echipa 2003 a clubului au semnat contract de profesioniști cinci jucători: Ralf Roland Kuhn, Rareş Petru Bîrlovean, Denis Casian Bot, Denis Răzvan Radu și Demetris Cristodulo.

Săptămâna aceasta, echipa nu joacă vreun amical, mai ales că nici nu s-a făcut o testare pentru coronavirus, cazul multor altor echipe.

ASU Politehnica a făcut un parteneriat cu juniorii de la baza Electrica

Altfel, ASU Poli a anunțat astăzi un parteneriat cu clubul juvenil Electrica, urmașa fostei Progresul Timișoara. Înțelegere vizează preluare tinerilor juniori.

De când la stadionul de la Gara Mică s-au mutat ACS Poli și apoi Ripensia, părinții, antrenorii de copii și fotbaliștii mici au fost deranjați că nu mai aveau același acces la baza care aparține Societății de Transport Public Timișoara. În acest sens, parteneriatul cu ASU, singurul club din Timișoara care nu a „cotropit” arena Electrica, pare de înțeles.

ASU Politehnica a încercat să facă un parteneriat similar, pentru a putea selecționa juniori buni, și cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Conducerea clubului din comuna pe teritoriul căreia se află Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara a refuzat însă, în condițiile în care, totuși, Ghiroda are și ea nevoie de fotbaliști tineri buni, mai ales că joacă în Liga 3.

La începutul lunii, ASU Poli a încheiat un parteneriat cu Fortuna Becicherecu Mic, club din Liga 3 tot din județul Timiș.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/asu-politehnica-isi-incurajeaza-fanii-sa-doneze-sange-si-le-ofera-un-bonus-celor-care-ajuta-la-salvarea-de-vietii-19138057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-munteanu-continua-la-asu-politehnica-un-alt-tanar-de-perspectiva-si-a-prelungit-si-el-intelegerea-cu-echipa-timisoreana-19137918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-a-prelungit-intelegerile-cu-trei-jucatori-care-erau-la-final-de-contract-doi-dintre-fotbalistii-experimentati-din-lot-inca-n-au-dat-un-raspuns-19137701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-are-oficial-satelit-clubul-timisorean-trimite-o-grupa-talentata-la-o-echipa-din-liga-3-care-intentiona-sa-se-retraga-din-competitie-fac-19137468

Anda DELIU 10 Jul. 2020, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă