Alexandru Munteanu continuă la ASU Politehnica. Un alt tânăr de perspectivă și-a prelungit și el înțelegerea cu echipa timișoreană

Anda DELIU 04 Jul. 2020, 12:38 Liga 2
Alexandru Munteanu continuă la ASU Politehnica. Un alt tânăr de perspectivă și-a prelungit și el înțelegerea cu echipa timișoreană

După ce, vineri, a anunțat că vor continua în alb-violet și Bogdan Vasile, Ionuț Coadă și Alexandru Pop, sâmbătă, ASU Politehnica a comunicat noi prelungiri de contracte. De data aceasta, e vorba de Alexandru Munteanu și tânărul Vlad Bâte.

Alexandru Munteanu a semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Mijlocașul care evoluează cel mai frecvent în banda dreapta, dar poate fi mutat și în altă zonă a compartimentului median, a ajuns la 32 de ani. A venit în iarnă la ASU Poli, după ce Petrolul a renunțat la el. Altfel, ca jucător al Gaz Metan Mediaș, a jucat și patru partide în Europa League. A urmat ulterior un parcurs la ACS Poli, Dunărea Călărași și Petrolul Ploiești.

În acest sezon de Liga 2 ”înghețat”, Munteanu a evoluat în 11 meciuri la Petrolul, unde a înscris și un gol, și în două partide pentru ASU Poli.

A semnat Vlad Bâte. Sergiu Popovici se mai gândește

De asemenea, și-a prelungit înțelegerea și Vlad Bâte, un mijlocaș de 18 ani. Bâte a fost împrumutat sezonul trecut la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în Liga 3.

Acesta a semnat până în 2025, după ce a ajuns la ASU Poli din 2017. Câștigător al Milan Junior Camp în 2012, deocamdată nu a prins multe minute la Politehnica.

În ediția 2016/2017 a Ligii 2 a prins 73 de minute într-un meci al ASU Poli, cu CS Balotești (scor 2-3).

Pe lângă cele două prelungiri, se mai negociază și cu fundașul stânga Sergiu Popovici (27 de ani), care încă nu a semnat o nouă înțelegere.

Amical cu Viitorul Pandurii

ASU Poli a mai anunțat că în data de 1 august vrea să joace un amical cu Viitorul Pandurii. Alte amicale programate cu echipe din Liga 2 sunt cu CSM Reșița și ”FC U” Craiova.

Deocamdată, echipa nu s-a testat de coronavirus. Directorul sportiv Marius Cociu a declarat însă că, pentru amicale, clubul își va asuma procedura. Primul joc de verificare e în data de 18 iulie, cu grupa 2003 a clubului, care va fi împrumutată la Fortuna Becicherecu Mic, pentru a juca în Liga 3.

Din cadrul echipa 2003 a clubului au semnat contracte de profesioniști cinci jucători: Ralf Roland Kuhn, Rareş Petru Bîrlovean, Denis Casian Bot, Denis Răzvan Radu și Demetris Cristodulo.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-a-prelungit-intelegerile-cu-trei-jucatori-care-erau-la-final-de-contract-doi-dintre-fotbalistii-experimentati-din-lot-inca-n-au-dat-un-raspuns-19137701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-codrea-revine-la-asu-politehnica-functia-pe-care-o-va-ocupa-in-cadrul-clubului-e-o-noua-provocare-pentru-mine-de-aceea-am-si-acceptat-19137612

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-are-oficial-satelit-clubul-timisorean-trimite-o-grupa-talentata-la-o-echipa-din-liga-3-care-intentiona-sa-se-retraga-din-competitie-fac-19137468

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-a-reinceput-miscarea-fara-niciun-transfer-nou-la-nivel-de-seniori-de-la-an-la-an-a-fost-tot-mai-greu-cei-24-de-jucatori-pe-care-benga-ii-are-la-di-19137458

Anda DELIU 04 Jul. 2020, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă