Ședință la Concordia Chiajna înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc. Mesajul conducerii i-a trezit pe jucători, iar episodul a fost povestit public. Cristian Bălașa: ”Am avut discuții cu ei și eu, și domnul președinte, și Ianis Zicu”

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2022, 14:52 Liga 2
Ședință la Concordia Chiajna înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc. Mesajul conducerii i-a trezit pe jucători, iar episodul a fost povestit public. Cristian Bălașa: ”Am avut discuții cu ei și eu, și domnul președinte, și Ianis Zicu”

A avut loc o ședință de urgență la Concordia Chiajna înainte de partida cu FK Miercurea Ciuc, imediat după confruntarea din prima etapă cu CSM Slatina, pierdută la scor de ilfoveni. Stafful tehnic și conducerea au stat de vorbă cu jucătorii, iar demersul a avut efectul dorit. Deocamdată cel puțin.

Ședință la Concordia Chiajna înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc

Concordia Chiajna a reușit să câștige o partidă complicată, la Miercurea Ciuc, cu 1-0, dar a arătat total diferit de cum s-a prezentat în confruntarea cu oltenii. Formația din Ilfov putea marca de mai multe ori vineri seară, iar informația cu privire la ședință a fost confirmată de directorul sportiv Cristian Bălașa.

Și Ianis Zicu a lăsat de înțeles că s-a discutat astfel cu jucătorii, chiar la finalul partidei de la Miercurea Ciuc, dar conducătorul clubului a povestit cum au stat lucrurile cu adevărat. Unul dintre fotbaliștii cei mai importanți, Azdren Llullaku, a înțeles foarte bine mesajul, el marcând singura reușită a partidei cu FK Miercurea Ciuc.

Cristian Bălașa, despre jucători: ”Le-am transmis că fără voință și fără entuziasm nu există victorie”

Acum, odată cu golul descătușării, Cristian Bălașa se așteaptă ca albanezul să facă un sezon la nivelul valorii pe care o are și să marcheze de cel puțin 10 ori.

Am avut discuții și eu, și domnul președinte (n.r. – Cristian Tănase), și Ianis Zicu cu jucătorii. Le-am transmis că fără voință și fără entuziasm nu există victorie. În momentul în care ești unit, vin și rezultatele. Dacă mergi la meci și crezi că doar numele bate adversarul, nu e așa, te înșeli.

Faptul că nu am făcut o dramă din eșecul cu Slatina și că am mers mai departe… am avut discuții cu jucătorii, cu domnul Tănase, le-am transmis că din partea noastră e doar un accident meciul cu Slatina și să fie conștienți că dacă nu dau totul pe teren nu vom promova. Ianis a avut și el o contribuție decisivă în discuțiile cu jucătorii, au înțeles.

Cred eu că a fost o victorie meritată, dar sper să avem continuitate, pentru că urmează un meci cu o nou-promovată și dacă nu tratăm meciul serios, riscăm să pățim ce am pățit cu Slatina.

(N.r. – Despre Llullaku) Ar trebui să dea 10-12 goluri pe sezon la Liga 2. Îmi doresc asta, poate și el. A realizat și a fost pozitiv după discuțiile pe care le-am avut săptămâna premergătoare jocului, a înțeles situația, a intrat, a marcat și a adus trei puncte. Asta trebuie să facă un jucător cu valoare”, a transmis Cristian Bălașa la Metropola TV.

Concordia Chiajna mai pregătește două-trei veniri

Referitor la achiziții, Concordia Chiajna urmărește tot strategia de sezoanele trecute, chiar dacă erau informații că va miza, mai mult, pe jucători tineri. Campania de veniri nu s-a terminat, iar în zilele următoare vor mai ajunge câțiva fotbaliști cu experiență, care, teoretic, trebuie să crească nivelul valoric al lotului.

Ne dorim să aducem doi-trei jucători cu calități bune, de lideri, care să intre repede în angrenajul echipei și să ajute să promovăm, pentru că acesta e obiectivul”, a recunoscut Cristian Bălașa.

Concordia Chiajna va juca la Buftea și partida cu CSC Dumbrăvița

După cele două meciuri cu CSM Slatina și FK Miercurea Ciuc, Concordia Chiajna va evolua din nou contra unei nou-promovate, cu CSC Dumbrăvița, pe teren propriu. Duelul, la fel ca precedentul de acasă, cu formația din Slatina, va avea loc tot la Buftea, pentru că la arena din Chiajna încă nu s-au terminat lucrările cu schimbarea gazonului.

E posibil ca la Chiajna să se joace partida din runda a 5-a, când Concordia va primi vizita lui Dinamo.

Foto: Pinti Attila (Szekelysport) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/francisc-dican-e-ingrijorat-dupa-ce-fk-miercurea-ciuc-a-pierdut-si-al-doilea-meci-in-noul-sezon-de-liga-2-acum-cu-concordia-increderea-a-inceput-sa-se-duca-19240482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-timisoara-ramnicu-valcea-dumbravita-si-clinceni-19240519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azdren-llullaku-decisiv-pentru-concordia-chiajna-albanezul-a-adus-victoria-cu-fk-miercurea-ciuc-si-promite-sa-faca-diferenta-si-in-etapele-urmatoare-ma-bucur-ca-am-ajutat-cu-golul-cu-evol-19240505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-multumit-din-toate-punctele-de-vedere-dupa-ce-concordia-chiajna-a-invins-fk-miercurea-ciuc-exista-calitate-la-jucatori-le-am-zis-ca-spiritul-face-diferenta-cum-a-comen-19240483

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2022, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă