Azdren Llullaku, decisiv pentru Concordia Chiajna! A adus victoria cu FK Miercurea Ciuc și promite să o țină tot așa: ”Mă bucur că am ajutat cu golul, cu evoluția, cu punctele luate”. Cum i-a caracterizat pe ciucani

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2022, 22:20 Liga 2

La 34 de ani, Azdren Llullaku pare că va avea un cuvânt important de spus și în acest sezon pentru Concordia Chiajna și că poate marca un număr important de goluri. Cel puțin a fost de ajutor în partida de vineri seară, din etapa a 2-a a Ligii 2, cu FK Miercurea Ciuc, în care a marcat singura reușită a confruntării.

Azdren Llullaku a adus victoria echipei Concordia Chiajna în confruntarea cu FK Miercurea Ciuc

Llullaku a adus victoria echipei lui Ianis Zicu în minutul 85, la puține minute după ce s-a mizat pe el, când a fost trimis pe teren. Faptul că au fost ratate mai multe ocazii îl satisface, așa cum l-a mulțumit și pe Zicu, pentru că atacul a mers bine spre deosebire de jocul trecut, cu CSM Slatina, pierdut cu 0-3.

Însă, vârful albanez a fost corect și a recunoscut că și FK Miercurea Ciuc putea marca. A ratat câteva șanse notabile, dar Martin Chudy a avut intervenții foarte bune și a scos șuturile adversarilor.

Azdren Llullaku: ”Mă bucur că am reușit să ajut cu golul, cu evoluția și cu punctele luate”

Referitor la evoluția sa, Azdren Llullaku speră să continue la fel de acum înainte, să fie de folos echipei în etapele următoare.

E bine că am luat aceste trei puncte, erau foarte importante pentru noi, mai ales pentru modul în care a început campionatul, pentru că am pierdut cu Slatina. A fost o dezamăgire foarte mare pentru noi, iar azi trebuia să arătăm altceva, să arătăm caracter, să fim o echipă, iar acum am reușit acest lucru cu o echipă organizată.

Am avut multe ocazii de gol, dar și ei au avut. Portarul nostru a scos două-trei șuturi foarte bune, ne-a dat siguranță și apoi am prins încredere. Spre final, am reușit să marcăm și să câștigăm.

Eu încerc să ajut echipa tot timpul, dar meciul trecut n-am reușit. Azi mă bucur că am reușit să ajut cu gol, cu evoluția și cu punctele luate”, a afirmat vârful din Albania la microfonul DigiSport.

Azdren Llullaku vede o luptă strânsă pentru promovare

Chiar dacă echipele din Liga 2 au scăpat de FC Hermannstadt, ”U” Cluj și Petrolul, promovate în Liga 1 la finalul sezonului trecut, Llullaku e sigur că sezonul actual tot nu va fi unul ușor, pentru că, din punctul său de vedere, deși nu le-a numit, sunt multe cluburi care tind la play-off, iar apoi la un loc direct promovabil sau de baraj.

Nu mai sunt echipele de sezonul trecut, Hermannstadt, Cluj, Petrolul, care au mers sus, dar anul acesta cred că tot nu va fi ușor, sunt echipe bune, care vor vrea să promoveze. Cred că acolo vom fi și noi”, a încheiat Llullaku.

Sezonul trecut, Azdren Llullaku a jucat în 22 de partide de Liga 2 pentru Concordia Chiajna și a marcat de cinci ori. El evoluează la gruparea din Ilfov din august 2020, când a fost adus de la formația Shakhter Soligorsk (Belarus).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Pinti Attila (Szekelysport)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-multumit-din-toate-punctele-de-vedere-dupa-ce-concordia-chiajna-a-invins-fk-miercurea-ciuc-exista-calitate-la-jucatori-le-am-zis-ca-spiritul-face-diferenta-cum-a-comen-19240483

https://liga2.prosport.ro/seria-1/francisc-dican-e-ingrijorat-dupa-ce-fk-miercurea-ciuc-a-pierdut-si-al-doilea-meci-in-noul-sezon-de-liga-2-acum-cu-concordia-increderea-a-inceput-sa-se-duca-19240482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-concordia-chiajna-joaca-in-deschiderea-etapei-a-2-a-a-ligii-2-meciul-incepe-de-la-ora-1830-19240444

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2022, 22:20 Liga 2
Pe aceeași temă