Se schimbă antrenorul la Fotbal Comuna Recea? Ciprian Danciu: ”Dacă se decide să rămân, rămân cu drag. Dacă se decide altceva, nu țin de post. Am avut un timp scurt să formăm un club de Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2020, 14:03 Liga 2

Liga 2 abia a început, de trei etape, dar deja se discută despre eventuale schimbări la nivelul antrenorilor. După zvonurile că Adrian Falub ar putea pleca de la Universitatea Cluj, aspecte pe care ”principalul” le-a dezvoltat chiar la finalul celui mai recent meci, mai nou se pare că se pune problema înlocuirii băncii tehnice și la Fotbal Comuna Recea. Ciprian Danciu a vorbit despre această posibilitate după al treilea eșec din tot atâtea meciuri, după 3-4 cu Viitorul Pandurii.

Ciprian Danciu: ”Pentru binele jucătorilor și a clubului se poate face orice schimbare, eu nu țin de post”

Antrenorul a declarat că e nevoie de continuitate și de răbdare pentru ca formația din Recea să se regleze și să aibă prestații mai bune în Liga 2, pentru că timpul de pregătire al sezonului a fost destul de scurt. Pauza dintre stagiuni a fost mică, a precizat el, astfel că nu a avut timp să pună la punct relațiile de joc cu jucătorii transferați după promovarea din Liga 3.

Referitor la eșecul cu gorjenii, Ciprian Danciu a fost mulțumit de joc, întrucât fotbaliștii au respectat ce le-a transmis și au încercat să obțină un prim rezultat pozitiv în Liga 2.

”Asta este echipa. Jucătorii s-au dăruit, dar suntem o echipă tânără, naivă probabil. Nu ne-am acomodat încă cu ritmul Ligii 2, facem greșeli copilărești în apărare. Nu luăm nici cele mai bune decizii la finalizare, azi am avut multe ocazii de gol. Mergem mai departe și sperăm că se va îmbunătăți și jocul și vor veni și rezultatele.

Noi am promovat în 9 august și abia atunci ne-am gândit la Liga 2, până atunci doar ne-am pregătit pentru barajul de promovare. Am avut un timp foarte scurt să formăm un club de Liga 2, acest lucru necesită timp. Dacă cei care conduc clubul nu vor avea răbdare să construim totul pas cu pas, echipa aceasta va cădea și vom rămâne cu amintirea frumoasă că Recea a jucat în Liga 2. Dacă se va decide ca eu să fiu în continuare antrenor, rămân cu drag la echipă. Dacă se va decide altceva, pentru binele jucătorilor și a clubului se poate face orice schimbare, eu nu țin de post. După doar trei etape în Liga 2 este greu de făcut o analiză obiectivă”, a declarat Ciprian Danciu, citat de Axa News.

Fotbal Comuna Recea speră la primele puncte cu CSM Slatina 

Fotbal Comuna Reacea, pe lângă eșecul cu 3-4 în fața echipei Viitorul Pandurii, a mai înregistrat înfrângeri cu FK Csikszereda, scor 0-1, și cu Dunărea Călărași, scor 0-3.

Următorul meci al nou-promovatei în Liga 2 este programat sâmbătă, de la ora 11:00, cu CSM Slatina, tot o nou-promovată care se află exact în aceeași situație. În primele trei etape a înregistrat trei înfrângeri.

Foto: ACSF Recea

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2020, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă