Adrian Falub nu își pierde speranța după eșecul lui ”U” Cluj de la Buzău: ”Nu a fost o înfrângere decisivă, încă se pot recupera punctele”. Cum a comentat o eventuală demitere

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 17:23 Liga 2
Adrian Falub nu își pierde speranța după eșecul lui ”U” Cluj de la Buzău: ”Nu a fost o înfrângere decisivă, încă se pot recupera punctele”. Cum a comentat o eventuală demitere

Universitatea Cluj a pierdut al doilea meci la rând în Liga 2. După eșecul cu 0-1 de pe teren propriu cu ASU Politehnica, de această dată ardelenii au cedat cu 1-2 în deplasare cu SCM Gloria Buzău. Antrenorul Adrian Falub a declarat că nu se aștepta la o astfel de cădere în meci, mai ales că i-a plăcut jocul din prima repriză, cum au stat jucătorii lui în teren.

Adrian Falub: ”Cred că și din punct de vedere fizic am suferit puțin” 

A evidențiat faptul că principalul argument pentru care a fost posibilă revenirea celor de la Buzău a fost acela al retragerii. Jucătorii lui nu au mai stat sus și au coborât destul de mult. Astfel, gazdele au putut să pună stăpânire pe joc și au întors rezultatul.

Am jucat foarte bine în prima repriză. Am dominat cu autoritate, ne-am creat ocazii de gol, am stat foarte bine în teren. A doua repriză am început-o prost, ne-am retras prea mult. Asta a fost prima problemă. Cu linia de mijloc n-am mai reușit să punem presiune pe fundașii adverși, ne-am retras foarte mult. Cred că și din punct de vedere fizic am suferit puțin. Avem o echipă cu experiență, dar nu suntem la un nivel fizic bun, pentru că mulți jucători au venit cu două săptămâni înainte, cu maxim trei.

Pe undeva, e normal să cădem fizic, pentru că a fost și cald astăzi. La noi, cinci-șase jucători nu au pregătirea de bază. Eu am făcut anumite declarații înaintea campionatului. Îmi mențin principiile mele. Dacă lumea nu înțelege, asta e. Eu am vorbit de o echipă competitivă care să se bată la promovare”, a declarat Adrian Falub, pentru Zeve.

Referitor la posibilitatea de a fi îndepărtat de la cârma echipei ”U” Cluj, antrenorul a precizat că nu se teme. Are experiență în această meserie și nu are emoții pentru ceea ce va urma.

De ce să îmi fie teamă? Nu sunt antrenor de ieri, de azi să îmi fie teamă că mă schimbă. Nu a fost o înfrângere decisivă, încă se pot recupera punctele. E adevărat că au trecut două etape pe lângă noi. Ca joc am făcut poate cea mai bună repriză din cele trei jocuri, dar avem nevoie de puncte, nu neapărat să jucăm bine. Trebuie să câștigăm meciul următor”, a mai precizat Falub.

Adrian Falub: ”Îmi pun mari speranțe în Tamaș” 

Adrian Falub consideră că este foarte importantă și absența lui Gabriel Tamaș, care încă de când a venit a dat o stare de spirit bună vestiarului. Antrenorul îl așteaptă cât mai repede la echipă.

Îmi pun mari speranțe în Tamaș. Pe lângă faptul că e un jucător foarte bun, transmite și o stare de spirit, ceea ce e foarte bine pentru noi ca echipă. E o pierdere foarte mare pentru noi, a încheiat Adrian Falub.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/remontada-lui-iliesta-gloria-buzau-a-invins-u-cluj-dupa-schimbarile-lui-ilie-stan-fanii-clujenilor-asteapta-ca-falub-sa-plece-19147870

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1430-ambele-echipe-sunt-presate-de-miza-celor-trei-puncte-gazdele-cauta-prima-victorie-ardelenii-ar-putea-ramane-fara-adrian-falub-19147774

Răzvan STÎNGĂ 13 Sep. 2020, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă