EXCLUSIV | Și-a dat Adrian Falub ultimatum? Ce le-a spus suporterilor la ultimul meci

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Sep. 2020, 14:17 Liga 2
EXCLUSIV | Și-a dat Adrian Falub ultimatum? Ce le-a spus suporterilor la ultimul meci

Este supărare mare în rândul suporterilor lui ”U” Cluj, după începutul de campionat. În ciuda transferurilor răsunătoare pentru Liga 2 și a intențiilor clare ca echipa să promoveze, jocul clujenilor nu este pe placul suporterilor, iar înfrângerea cu ASU Poli a alimentat nemulțumirile. Majoritatea suporterilor cred că Adrian Falub este vinovat, iar exemplu îl reprezintă comentariile de pe pagina oficială de facebook a clubului. Majoritatea dintre cei care au comentat ultimul rezultat acolo îi cer antrenorului să plece.

Discuție cu fanii, la final

Acest lucru s-a întâmplat și la stadion. Chiar dacă nu pot intra la meciuri, aproximativ 30 de fani ai Universității Cluj l-au așteptat pe Adrian Falub după ultima partidă, iar antrenorul a dialogat cu ei. “Ai spus sezonul trecut că pleci, dacă nu promovăm”, a fost replica unui fan. “Dacă pierdem la Buzău”, ar fi replicat Adrian Falub, din relatările celor prezenți la discuție.

Program ușor după Buzău

Astfel, partida din deplasare cu Gloria Buzău ar putea fi decisivă pentru viitorul lui Falub la ”U” Cluj. Gloria are două egaluri, cu CS Mioveni și Concordia Chiajna, după primele două jocuri din noul sezon. Dacă trece cu bine de acest meci, Falub se poate împăca cu fanii, folosindu-se de seria de meciuri, teoretic mai ușoare, care urmează. Unirea Slobozia, Metaloglobus și Pandurii Târgu Jiu sunt formațiile cu care joacă ”U” Cluj după meciul de la Buzău.

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-gabriel-tamas-s-a-operat-si-a-iesit-din-spital-pe-semnatura-19147115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tamas-si-mutiu-promit-promovarea-universitatii-cluj-in-ciuda-unui-inceput-nu-foarte-convingator-o-sa-fim-o-candidata-la-primele-locuri-19146953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-falub-nu-e-ingrijorat-de-exprimarea-lui-u-cluj-din-partida-cu-asu-poli-jocul-putem-sa-il-imbunatatim-dar-avem-nevoie-de-puncte-19146948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-asu-poli-de-la-ora-1830-19146897

 

 

 

 

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Sep. 2020, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă