SCM Gloria Buzău și-a asigurat serviciile a trei jucători și pentru sezonul următor: ”Au ales să îmbrace din nou tricoul echipei noastre”

Andrei PASCU 09 Jul. 2020, 11:53 Liga 2

SCM Gloria Buzău își conturează în această perioadă lotul pentru sezonul următor din Liga 2, iar miercuri, 8 iulie, la o zi după ce a anunțat transferul portarului Alexandru Barna (27 de ani), a precizat că a prelungit contractele a trei jucători dintre cei tineri care s-au regăsit în lot și în ediția trecută a campionatului. Ilie Stan îi va avea la dispoziție, și după începerea unui nou an fotbalistic, pe Cosmin Tucaliuc (mijlocaș, 20 de ani), Gabriel Nedelea (fundaș stânga, 19 ani) și Adrian Chică-Roșă (atacant, 21 de ani). Cei trei aveau contractele scadente în această vară și au acceptat propunerile venite din partea conducerii.

”Ne face o deosebită bucurie să anunțăm că trei tineri foarte talentați, Cosmin Tucaliuc, Gabriel Nedelea și Adi Chică-Roșă, au ales să îmbrace și în sezonul următor tricoul Gloriei Buzău! Vă mulțumim, băieți! Mult succes!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei SCM Gloria Buzău.

Tucaliuc și Nedelea, utilizați perioadic de Ilie Stan

Ilie Stan i-a folosit destul de mult pe doi dintre tinerii amintiți, în sezonul încheiat. Tucaliuc a evoluat în 21 de meciuri, timp în care a marcat un gol și a oferit două pase decisive, Gabriel Nedelea a prins 14 partide, în timp ce Adrian Chică-Roșă are o singură prezență în dreptul său, fiindcă acesta fusese adus în iarnă și din partea a doua a sezonului Gloria a apucat să joace doar două meciuri.

Anunțul oficial vine la aproape o lună după ce Ilie Stan anunța că jucătorii și-au dat acordul să rămână la Buzău. La jumătatea lui iunie, la reunirea echipei, antrenorul recunoștea că Gabriel Nedelea, Cosmin Tucaliuc și Adrian Chică-Roșă își dăduseră acordul pentru a continua la echipa pe care o pregătește. Aceeași metodă de prezentare a fost aplicată și în cazul transferului lui Alexandru Barna, de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Echipa din Seria 1 a Ligii a 3-a anunța despărțirea de portar pe 29 iunie și mutarea sa la Buzău, în timp ce SCM Gloria Buzău a făcut totul public abia la o săptămână distanță.

”Sunt câţiva jucători de care ne-am despărţit, mai ales cei cărora le-au expirat contractele sau nu au mai continuat ca împrumut la echipa noastră. La capitolul reveniri îl avem pe Ciprian Petre, care mai are încă un an de contract cu Gloria. Am avut o discuţie cu el, în urma căreia sper să avem o relaţie bazată pe respect şi profesionalism. Ştiţi bine că la mine, cine se pregăteşte exemplar, va avea întotdeauna şansa de a juca. Pe de altă parte, ne bucurăm că Nedelea,Tucaliuc și Chică-Roșă sunt decişi să îşi prelungească contractele cu noi.

Aşa cum spuneam mai devreme, mai avem nevoie de câţiva jucători şi aici mă refer în primul rând la un portar, un mijlocaş central sau mijlocaş de bandă, un vârf de careu şi doi juniori de 2002”, spunea Ilie Stan la reunirea lotului.

Foto: SCM Gloria Buzău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-si-a-prezentat-oficial-prima-achizitie-pentru-noul-sezon-portarul-alexandru-barna-reactia-jucatorului-adus-de-la-csm-ceahlaul-19138273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-le-propune-doua-variante-suporterilor-care-si-au-cumparat-abonamente-si-nu-le-au-putut-utiliza-din-cauza-inghetarii-sezonului-contravaloare-nu-poate-fi-res-19137491

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-impresionat-de-jucatorii-sai-dupa-primele-antrenamente-sustinute-dupa-reluarea-pregatirii-posturile-unde-isi-doreste-achizitii-19136659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-savin-isi-doreste-o-liga-2-tot-cu-o-serie-si-in-noul-sezon-actualul-format-este-mult-mai-atractiv-si-nivelul-fotbalistic-este-mult-mai-ridicat-pentru-mijlocasul-gloriei-pauz-19136580

Andrei PASCU 09 Jul. 2020, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă