Cosmin Tucaliuc și Marian Huja, la primele goluri din acest sezon de Liga 2. Reacțiile celor doi, după ce Petrolul a învins și Unirea Slobozia: ”A fost adrenalină și emoție”

Andrei PASCU 17 Apr. 2022, 18:27 Liga 2

Petrolul s-a impus în fața Unirii Slobozia (scor 3-1) și este și mai aproape de promovarea în Liga 1. Doi dintre marcatorii partidei, Cosmin Tucaliuc și Marian Huja, au venit fericiți la conferința de presă de la finalul duelului. Pentru amândoi a fost primul gol în această ediție de Liga 2.

Reacțiile jucătorilor de la Petrolul, după victoria cu Unirea Slobozia. Cosmin Tucaliuc: ”Am avut multe ocazii și am dominat tot timpul”

Tucaliuc, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că nu i-a fost teamă de un eventual pas greșit în partida de duminică, deși Unirea Slobozia a deschis scorul. Știa că reușita nu va face decât să îi motiveze pe el și pe colegii săi, lucru care s-a și întâmpla. Petrolul a revenit, a punctat de două ori, a terminat prima repriză în avantaj, iar în partea a doua a mai reușit un gol.

Tucaliuc a promis că Petrolul va merge la victorie și în runda următoare, din deplasare, de pe terenul Universității Cluj.

Știam că o să fie un meci dificil, e o echipă destul de bună, s-a văzut asta și în meciul de astăzi, am avut ceva probleme, în special în prima repriză, dar a doua repriză am intrat montați, motivați și cred că asta s-a văzut și pe teren. Am avut și mai multe ocazii și cred că i-am dominat tot timpul.

Ei au deschis scorul dintr-o fază fixă, cu toate că noi am lucrat fazele fixe, dar e bine că am revenit, am dat gol repede și am intrat cu avantaj la pauză.

(N.r. – Despre faptul că aleargă mult) Alerg foarte mult, dar eu mă gândesc doar la promovare, e un obiectiv al meu și al colegilor. Îmi dau silința pentru acest obiectiv. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, dar dacă se va mai întâmpla va fi un bonus. Eu îmi doresc să câștige echipa.

(N.r. – Despre problemele cu banii) Oarecum simțim lipsa banilor, dar noi suntem o echipă, am făcut o familie aici și chiar și înainte de meci am discutat să trecem cu bine peste acest meci și apoi vom vedea ce va fi. Am discutat cu conducerea și situația se va regla.

(N.r. – Despre meciul cu Universitatea Cluj) Avem o zi pauză, iar apoi vom veni montați, să pregătim meciul cu U Cluj. Eu cred că putem să câștigăm cu ei”, a declarat Tucaliuc la conferința de presă.

Marian Huja: ”Am fost foarte fericit că am dat gol, a fost adrenalină și emoție”

Marian Huja, 22 de ani, a fost și el fericit pentru faptul că a marcat, dar a pus mai presus de reușita sa cele trei puncte, faptul că Petrolul a reușit să își adjudece victoria. Fundașul este nerăbdător să obțină matematic promovarea în Liga 1 cu formația din Ploiești.

Am fost foarte fericit că am dat gol, a fost adrenalină și emoție, dar sunt bine acum, sunt calm. Suntem fericiți că am luat trei puncte. Îmi era dor să marchez, îmi dedic golul mie, dar important e că am câștigat.

Nu am avut emoții după ce au dat ei gol. Nu contează cine marchează primul gol, important e cum se termină meciul. Am arătat forță și că am trecut peste golul marcat de ei. Am făcut jocul nostru și am câștigat meciul”, a spus Marian Huja la conferința de presă.

Petrolul, pauză lungă până la partida cu ”U” Cluj

Petrolul are mai bine de o săptămână pauză, dat fiind faptul că duelul cu Universitatea Cluj se joacă marți, 26 aprilie. Fotbaliștii lui Nicolae Constantin au șansa să se recupereze după jocul cu Unirea Slobozia și să meargă, așa cum au anunțat, la victorie în Ardeal.

Foto: George Filip / Mediafax Foto
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-a-recunoscut-ca-petrolul-a-facut-un-pas-important-in-lupta-pentru-promovare-dupa-victoria-cu-unirea-slobozia-suntem-intr-o-situatie-favorabila-trebuie-sa-fim-eficienti-19227773

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-condus-petrolul-dar-in-cele-din-urma-a-inregistat-o-noua-infrangere-adrian-mihalcea-stie-unde-s-a-facut-diferenta-lucrul-acesta-pot-sa-l-spun-19227728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1230-in-deschiderea-etapei-a-5-a-a-play-off-ului-ligii-2-liderul-cauta-a-doua-victorie-consecutiva-ialomitenii-vor-primele-puncte-din-deplasare-19227674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ca-n-vremurile-bune-suporterii-din-peluza-nord-si-fotbalistii-politehnicii-iasi-au-facut-spectacol-fanii-clubului-din-copou-au-creat-o-atmosfera-incendiara-la-cupa-cartierelor-19227779

Andrei PASCU 17 Apr. 2022, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă