Alte două plecări de la SC Oțelul. Dorinel Munteanu a renunțat la doi jucători pe care nu i-a utilizat deloc în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2023, 14:38 Liga 2
Alte două plecări de la SC Oțelul. Dorinel Munteanu a renunțat la doi jucători pe care nu i-a utilizat deloc în Liga 2

SC Oțelul a mai pus pe liber doi jucători, care se încadrau în regula ”under” din Liga 2. Dorinel Munteanu a anunțat conducerea că nu mai are nevoie de Alejandro Râpan (17 ani) și Ionuț Ilieș (21 de ani).

Cei doi, care evoluează pe postul de atacant, respectiv fundaș lateral, nu au evoluat deloc în acest sezon de campionat.

SC Oțelul a mai renunțat la doi jucători. Alejandro Râpan și Ionuț Ilieș, puși pe liber

SC Oțelul se numără printre formațiile din Liga 2 cu multe modificări la nivelul lotului de jucători în această iarnă, iar Dorinel Munteanu, chiar dacă mai este puțin până la prima confruntare oficială din 2023, continuă să facă schimbări, să aducă și să renunțe la jucători.

În privința fotbalistului cu ceva mai multă experiență, Ionuț Ilieș, el a sosit la SC Oțelul la începutul sezonului, de la Universitatea Cluj. Cu o stagiune înainte, anul fotbalistic trecut, a evoluat în Liga 3, la SCM Zalău, unde l-au împrumutat ”studenții”.

Clubul nostru anunță că a ajuns la acorduri de încheiere amiabilă și a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Alejandro Râpan și Ionuț Ilieș. SC Oțelul Galați le mulțumește pentru activitatea depusă în cadrul echipei și le urează mult succes în cariera sportivă!”, a precizat SC Oțelul.

SC Oțelul, șapte achiziții în această iarnă

Cu echipa gălățeană au semnat până acum Octavian Ursu (CS Comunal Șelimbăr), Antonio Cruceru (Unirea Slobozia), Diego Zivulic (Tabor Sezana / Slovenia), Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Cristian Ciobanu (Gloria Buzău), Rareș Scocîlcă (împrumutat de la ”U” Cluj) și Iliya Dimitrov (Lokomotiv Sofia / Bulgaria).

SC Oțelul, pe podium în Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 31 de puncte. Poli Iași e pe 2, tot cu 31 de puncte dar cu un golaveraj mai bun, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de FK Miercurea Ciuc, e de șase puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

SC Oțelul, un gol marcat și două înfrângeri în Turcia

Trei meciuri amicale a disputat SC Oțelul în cantonamentul din Turcia, cu KF Besa Doberdoll (scor 0-0), formație din liga secundă din Macedonia de Nord, FK Olympic Tashkent (scor 1-1), din prima ligă din Uzbekistan, și cu SSV Ulm 1846 (scor 0-2), formație din liga a patra din Germania.

Vineri, SC Oțelul are ultima partidă de verificare înainte de reluarea Ligii 2, cu Metalul Buzău (Liga 3), de la ora 14:00, pe Stadionul Metalul – Buzău.

Foto: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-sc-otelul-nu-l-a-convins-pe-dorinel-munteanu-si-cele-doua-parti-au-reziliat-contractul-dupa-doar-o-jumatate-de-sezon-19260276

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-despre-cantonamentul-organizat-de-sc-otelul-19260169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-mai-facut-o-achizitie-2-19260096

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-pierdut-cu-o-echipa-din-liga-a-patra-din-germania-in-ultimul-test-din-turcia-jucatorii-lui-dorinel-munteanu-au-ramas-cu-un-singur-gol-marcat-in-trei-partide-19260050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-cruceru-sigur-ca-sc-otelul-poate-promova-in-superliga-19259968

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2023, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă