S-au reunit și ”călăreții roșii”! CS Comunal Șelimbăr a sunat adunare cu patru jucători noi în lot, dar și cu doi dintre cei anunțați la plecări. Eugen Beza i-a luat ”secundul” lui Claudiu Niculescu

Ovidiu BOICA 22 Jun. 2022, 16:34 Liga 2

Antrenorul Eugen Beza a condus, ieri, 21 iunie 2022, primul antrenament al echipei CS Comunal Șelimbăr de după vacanța luată în urma încheierii primei participări în Liga 2. La reunirea lotului au fost prezenți 17 jucători. Au lipsit motivați Alexandru Curtean, Alexandru Ciocâlteu și Bogdan Vișa.

Clubul sibian va efectua în această vară și un cantonament în Turcia.

17 jucători a avut echipa din Șelimbăr la reunire, printre care și cele patru achiziții

CS Comunal Șelimbăr s-a reunit, marți, după o vacanță de o lună de zile. Antrenorul Eugen Beza și stafful său au condus un prim antrenament de reacomodare la efort. ”Călăreții roșii” se vor pregăti câteva zile pe plan local, după care vor pleca într-un cantonament centralizat, în Turcia.

La prima ședință de pregătire de după vacanță au fost prezenți 17 jucători, inclusiv cei patru care au semnat cu echipa în această vară, portarul Simion Bumbar, Denis Ursu (ambii ex-Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (ex-Someșul Dej) și Mircea Manole (ex-Unirea Dej).

Au răspuns ”prezent” portarul Simion Bumbar, fundașii George Monea, Igor Arhirii, Alexandru Badea, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar, mijlocașii Mircea Manole, Alexandru Luca, Robert Boboc, Ion Cărăruș, Denis Ursu, Lucian Buzan și atacanții Ruben Vecerdea, Adrian Cîrstean, Tudor Hulpușiu și Stefan Visic.

Au absentat motivat Alexandru Curtean, Alexandru Ciocâlteu și Bogdan Vișa, aceștia urmând să revină în zilele următoare.

Nu mai puțin de zece plecări de la CS Comunal Șelimbăr. Doi dintre acești jucători au fost la reunire

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit, în această vară, de Bogdan Rotar, Toni Suciu, Nicolas Antone, Tudor Telcean, Frank Yameogo, Yazalde Gomes, Firmin Mubele și portarii Cosmin Vâtcă, Alexandru Șerban și Rareș Gal. Rotar și Suciu s-au întors la FK Miercurea Ciuc, după împrumut, la fel Antone (Kids Tâmpa Brașov), Telcean (”U” Cluj”), Gal (CFR Cluj) și Șerban (CS Mioveni).

Clubul a renunțat la Yameogo și Vâtcă, în vreme ce lui Yazalde și Mubele le-au fost propuse noi contracte, clubul așteptând încă un răspuns din partea lor, însă, în același timp, a și anunțat despărțirea de ei.

Cu toate acestea, dat fiind faptul că mai au contract până în data de 30 iunie, Vâtcă și Yameogo au participat și ei la reunire.

”A fost o pauză foarte lungă din toate punctele de vedere. Va urma o perioadă dificilă din punct de vedere al readaptării, pentru că fizic orice este ușor, gradat le vom pune la punct, dar readaptarea mentală, a concentrării la fobtal, acolo vom avea un pic de muncit, dar avem un grup de jucători cu experiență și jucători tineri și cred că vom fi la un nivel bun”, a declarat antrenorul Eugen Beza, conform site-ului oficial al echipei din Șelimbăr.

La reunire, Eugen Beza a avut alături de el și un nou antrenor secund. E vorba despre Cornel Dobre, cel care până acum l-a însoțit mereu pe Claudiu Niculescu și care era anunțat în stafful tehnic la Poli Iași.

Mai vin și alți jucători la echipa sibiană

Antrenorul ”călăreților roșii” a adăugat că cei patru jucători care au semnat cu CS Comunal în această vară nu sunt singurii veniți, urmând să mai fie efectuate și alte transferuri, fără să pronunțe nume. Cât privește obiectivul pentru noul sezon, al doilea al Șelimbărului în Liga 2, acesta va fi anunțat într-o conferință de presă, conform site-ului clubului.

”Din punct de vedere cantitativ, suntem sub anul precedent. Din punct de vedere al calității, cred că am luat jucători buni, interesanți, cu dorință de afirmare, pentru că sunt jucători tineri, dar fotbaliști care au confirmat la nivelul ligii a doua, cum este cazul lui Manole. Decomadată sunt mulțumit. Zilele viitoare vor urma alte transferuri, sunt jucători cu care ne-am înțeles, dar încă nu au semnat, dar sunt fotbaliști care o să crească mult nivelul echipei. Dar, pe de altă parte, suntem mai ardeleni din punctul acesta de vedere. Perioada de transferuri se încheie la finalul lunii august și avem timp să completăm lotul”, a mai adăugat Beza.

Echipa sibiană a anunțat că va merge într-un cantonament în Turcia după ce se va reacomoda la efort pe plan local, însă data stagiului din afara țării nu a fost comunicată.

Imagini de la reunirea echipei CS Comunal Șelimbăr:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Ovidiu BOICA 22 Jun. 2022, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă