Ripensia s-a despărțit de încă doi jucători, unul dintre ei împrumutat de la UTA

Anda DELIU 07 Jan. 2022, 13:23 Liga 2
Ripensia s-a despărțit de încă doi jucători, unul dintre ei împrumutat de la UTA

Ripensia a mai anunțat astăzi două despărțiri, iar numărul acestora a ajuns, pentru moment, la patru. Cristian Pădurariu (24 de ani) și Răzvan Rotea (19 ani) nu vor continua în roșu și galben din această iarnă, iar lista despărțirilor la echipa timișoreană nu este deloc închisă.

Pădurariu și Rotea nu au prins mai mult de un sezon la Ripensia

Cristian Pădurariu (foto) a semnat la începutul anului trecut cu Ripensia. Format la ACS Poli, a mai trecut în cariera sa pe la CSM Lugoj, Millenium Giarmata și CSC Ghiroda. Atacantul de 24 de ani, a avut ceva probleme în sezonul petrecut de ACS Poli în Liga 2, după ce antrenorul Ștefan Nanu l-a acuzat că juca la pariuri.

Pentru Ripensia, Pădurariu a prins doar 119 minute în 5 meciuri în acest sezon și 167 minute în 7 jocuri din campionatul trecut.

Nici Răzvan Rotea, mijlocaș stânga împrumutat de la UTA, nu a confirmat la Ripensia. A fost utilizat în doar două meciuri, totalizând 92 de minute pe teren.

”Ripensia Timișoara anunță rezilierea, de comun acord, a angajamentelor cu jucătorii Cristian Pădurariu și Răzvan Rotea. Clubul nostru le mulțumește celor doi pentru perioada petrecută la ”Ripi” și speră să aibă parte de succes în continuare în carieră. Cristian Pădurariu a venit la Ripensia în urmă cu exact un an. În total, a adunat 13 prezențe în Liga 2, respectiv una în Cupă. Răzvan Rotea a fost legitimat în iulie 2021, bifând două meciuri în campionat, respectiv unul în Cupa României”, a transmis clubul.

Vor mai fi trei plecări

De la echipă, până acum, au mai plecat alți doi jucători, Nemanja Sokovic și Mihai Ion.

De altfel, Ripensia mai are acum doi atacanți în lot, Denis Golda și Emmanuel Ernest. Din informațiile Liga2.ro urmează alte trei plecări de la Ripensia până la reunirea din 12 ianuarie.

De la club a mai plecat și preparatorul fizic Bogdan Ungureanu, care va lucra la echipa masculină de handbal Dobrogea Sud.

La echipă vor revenii și împrumutații Tudor Călin și Ștefan Dobre, pe care clubul își făcea în vară iluzii că va obține procente din transferuri, după ce i-a cedat la UTA și, respectiv, Academica Clinceni.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU 07 Jan. 2022, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă