Ripensia a oficializat primele plecări. Doi atacanți și-au reziliat contractele cu clubul timișorean

Anda DELIU 05 Jan. 2022, 14:43 Liga 2

Ripensia a anunțat miercuri primele două plecări oficiale. Este vorba de atacanții Nemanja Sokovic (25 de ani) și Mihai Ion (24 de ani). Din informațiile Liga2.ro, vor mai urma și alte plecări până la reunirea echipei timișorene.

Sokovic, de multe ori titular al echipei

Dacă Mihai Ion nu a reușit să se impună la Ripensia din vară, de când a semnat cu clubul timișorean, sârbul Sokovic a fost de multe ori titular al echipei.

”Clubul nostru a reziliat, de comun acord, angajamentele cu jucătorii Nemanja Sokovic și Mihai Ion.
Nemanja Sokovic a venit la Ripensia în vara anului 2020. În prima stagiune petrecută sub tricoul ”roș-galben” a jucat 26 de meciuri oficiale în total, marcând de șase ori. Una dintre reușite a fost bifată în Cupa României, contra Astrei Giurgiu. În 2021/2022, Sokovic a evoluat în șapte dispute de campionat, înscriind un gol.
Mihai Ion a semnat cu ”Ripi” în vara lui 2021. A jucat pentru noi de șapte ori în Liga 2, respectiv de trei ori în Cupă, marcând o dată în competiția K.O.
Ripensia le mulțumește celor doi pentru munca depusă și le urează mult succes în următoarea etapă profesională!”, a anunțat Ripensia.

Dacă Mihai Ion a semnat cu echipa după ce sezonul deja începuse și a avut nevoie de o perioadă să aibă o formă fizică acceptabilă, însă, chiar și așa, nu a reușit să-i convingă pe antrenori să-l utilizeze prea mult, Sokovic s-a accidentat în chiar prima etapă, în care a și marcat, iar apoi a avut nevoie de aproape trei luni să-și revină și să fie apt de joc. Chiar și așa, Sokovic a prins mai multe minute pe teren decât Ion, 327 față de 131.

Vor mai fi reziliere de contracte la Ripensia, dar și sosiri

În următoarea perioadă, Ripensia va mai anunța și alte câteva plecări din lot.

De asemenea, urmează, firește, să vină și nume noi, dar rămâne de văzut dacă bănățenii vor oficialzia și noutățile până la data reunirii.

Deocamdată, UTA a anunțat, prin vocea impresarului de casă Bogdan Apostu, că Tudor Călin revine la Ripensia, după ce clubul l-a împrumutat la Arad în vară.

Ripensia va reveni la antrenamente peste o săptămână, miercuri, 12 ianuarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/afaceri-bulgaresti-la-ripensia-tudor-calin-revine-de-la-uta-unde-nu-a-debutat-desi-in-vara-patronul-spera-ca-va-obtine-bani-pe-el-19215393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-primar-al-timisoarei-il-acuza-dur-pe-finantatorul-ripensiei-cum-ca-din-cauza-lui-nu-se-mai-face-un-alt-stadion-in-oras-echipa-de-rugby-ar-fi-cea-mai-pagubita-19213848

Anda DELIU 05 Jan. 2022, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă