Ripensia, cu staff ”incert” și la ultimul meci din acest sezon, cu Viitorul Pandurii: ”Probabil va veni și domnul Prodana.” Așteptările timișorenilor față de jocul de la Târgu Jiu

Anda DELIU 06 May. 2022, 13:03 Liga 2
Ripensia, cu staff ”incert” și la ultimul meci din acest sezon, cu Viitorul Pandurii: ”Probabil va veni și domnul Prodana.” Așteptările timișorenilor față de jocul de la Târgu Jiu

Ripensia Timișoara va terminat sezonul de Liga 2 sâmbătă, pe terenul Viitorului Panduri Târgu Jiu, în cadrul etapei a 7-a a play-out-ului, Grupa B.

În raportul jocului din partea Ripensiei va fi trecut ca antrenor principal Iulian Prodana, deținător al unei licențe necesare la nivelul Ligii 2, adică A. Acesta e antrenor doar cu numele la prima echipă a formației timișorene, iar aflarea sa pe banca tehnică la meciul de la Târgu Jiu este incertă în acest moment, cu mai puțin de o zi până la startul partidei de la Târgu Jiu.

Dorința Ripensiei de a face o figură frumoasă

Ripensia a avut o perioadă proastă în campionat în ultima vreme. Portarul Ionuț Rus are ruptură fibrilară, iar Cosmin Gladun este și el incert înaintea jocului cu Viitorul Pandurii.

Altfel, din nou, a dat declarații ”secundul” Călin Mada, care spune că la ultima reprezentanție din acest sezon ripensiștii speră să se prezinte demn, după ce la ultimul joc acasă au încasat un 1-4 de la Unirea Dej.

”Ultimele două meciuri, într-adevăr, nu prea ne-au încântat (n.r. – 1-2 la Buftea, cu Unirea Constanța, și 1-4 acasă cu Unirea Dej). Sperăm acum la ultima etapă să facem o figură frumoasă și să venim cu punct sau puncte de la Târgu Jiu”, a declarat Mada, care a asigurat interimarul în ultima lună, după plecarea lui Florin Fabian.

Iulian Prodana, trecut pe raport

De data aceasta, Iulian Prodana va fi trecut pe raport, iar Ripensia va avea antrenor principal. Antrenamentele le-au făcut în continuare preparatorul sportiv Iulian Muntean și antrenorul secund Călin Mada. De altfel, prezența fizică a lui Prodana este ”relativă”.

”Probabil va veni și domnul Iulian Prodana, va fi pe bancă”, a spus Mada, întrebat despre acest aspect.

Final fără emoți, urmează să se tragă o linie

I-am adresat întrebarea lui Călin Mada dacă stafful tehnic va rămâne, în contextul în care Ripensia nu va mai trage spre performanță în viitorul sezon. Cel puțin astea sunt planurile actuale ale clubului, însă nu ar fi exclus să se schimbe în scurt timp, cum s-a mai întâmplat deja. Nu cu mult timp în urmă patronul-președinte Dumitru Mihu anunța retragerea echipei în Liga 3, iar la scurt timp clubul anunța că nu se va mai retrage și va continua în Liga 2.

”După ultima etapă vom trage linie. Vom pune și noi unele lucruri pe etape și vom vedea ce vom face din sezonul următor. Am început o muncă aici. În ultimii trei ani este prima dată când în ultimele patru etape stăm fără nicio emoție cu retrogradarea”, a mai spus Călin Mada, ca despre o consolare palidă.

Ripensia are 28 de puncte și ocupă locul 4 în Grupa B din play-out-ul Ligii 2. Adversarul de sâmbătă, Viitorul Pandurii, e pe poziția a 3-a, cu 34 de puncte. De altfel, clasamentul Grupei B este bătut în cuie, nicio echipă nemaiputând urca sau coborî în urma rezultatelor din etapa a 7-a. Meciul de la Târgu Jiu, de pe stadionul Municipal, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

În sezonul regular, Ripensia și Viitorul Pandurii au remizat la Târgu Jiu, scor 0-0, în etapa a 17-a.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/telenovela-nominalizarii-unui-antrenor-licentiat-pentru-ripensia-nici-acum-nu-se-stie-daca-alesul-va-fi-alaturi-de-echipa-la-ultimul-meci-din-sezon-19229994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-out-ului-ligii-2-poli-iasi-poli-timisoara-se-singurul-meci-care-se-joaca-in-alt-interval-orar-rezultatele-mai-pot-schimba-doar-cateva-locuri-din-grupa-a-19229700

Anda DELIU 06 May. 2022, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă