Ripensiștii admit că se tem de jocul cu Unirea Constanța. ”E un meci al tinerelor talente, între ghilimele, ale Ligii 2. Ne e frică”

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 09:15 Liga 2
Ripensiștii admit că se tem de jocul cu Unirea Constanța. ”E un meci al tinerelor talente, între ghilimele, ale Ligii 2. Ne e frică”

Ripensia Timișoara are, teoretic, în acest weekend, un meci mai ușor pe teren propriu, cu Unirea Constanța, în etapa a 11-a a Ligii 2.

Practic, roș-galbenii recunosc că se tem de acest joc, mai ales că satelitul neoficial al FCSB a trecut peste bănățeni în clasament în urma rezultatelor din etapa a 10-a, iar Călin Mada a explicat de ce la multe partide echipa nu are trecuți 20 de fotbaliști pe raportul de joc.

Călin Mada recunoaște că se tem de Unirea

Antrenorul secund Călin Mada nu ascunde că ripensiștii se tem de acest meci. ”Cum să nu? Ne e frică de fiecare meci! Mai ales că venim după o înfrângere (n.r. – 0-1 la Giurgiu cu Dinamo). Eu zic că nu prea meritam să pierdem, dar, în fine, e de domeniul trecutului. Referitor la meciul cu Constanța, e un meci al tinerelor talente, între ghilimele, ale Ligii 2. Ne e frică. Sperăm, ne-am antrenat foarte bine. Mă aștept de la acest meci ca băieții să-și dea seama de potențialul pe care îl au și să câștigăm cu brio acest meci. Chiar dacă este, într-adevăr, unul foarte-foarte greu”, a declarat Mada.

O victorie ar face ca Unirea Constanța să se desprindă de Ripensia, iar acest lucru e luat în calcul. ”Sperăm să nu se întâmple această problemă. Cu siguranță băieții sunt montați și vor da totul pe teren ca să câștigăm emciul acesta, cu Constanța”, a mai spus Mada.

Aproape la niciun meci nu sunt 20 de jucători pe raport

Ripensia mai are probleme doar cu Mihai Ene, încă nerefăcut. La unele partide, roș-galbenii nu au avut un lot de 20 de jucători.

Chiar dacă Luca Szimionaș și Ioan Vermeșan au plecat în Italia, Mada spune că lotul nu e prea mic, dar că jucătorii care nu se pregătesc serios nu sunt incluși pe raportul de joc.

De exemplu, la ultimul meci, cu Dinamo, Ripensia a avut doar șapte rezerve, deși putea avea nouă.

”Nu suntem puțini. Ideea este că am vrut să tragem un semnal de alarmă unor jucători, de care considerăm noi că nu se antrenează bine, și de aceea am zis că mai bine mergem cu mai puțini. Nu i-am inclus în lotul pentru meciul respectiv. Sper să-și dea seama toți că nu facem muncă patriotică. Primesc salarii. Ideea este să se antreneze și să joace cât mai bine. Nu o faci cum trebuie, își asumi toate riscurile”, a mai explicat Mada.

Înaintea debutului etapei a 11-a a Ligii 2, Ripensia are 8 puncte și ocupă locul 18 în clasament. Unirea Constanța are 9 puncte și este o poziție mai sus, pe 17. Partida dintre cele două echipe, programată la Timișoara, pe arena Electrica, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u18-a-romaniei-joaca-impotriva-serbiei-intr-un-sat-de-langa-timisoara-capitala-banatului-nu-are-un-stadion-cu-conditiile-pe-care-le-are-localitatea-in-care-primar-este-un-fost-arbitru-19249751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-nu-a-legat-victoriile-si-ramane-fara-vreun-succes-in-deplasare-iulian-muntean-dupa-esecul-cu-dinamo-e-clar-ca-va-trebui-sa-schimbam-ceva-nu-putem-sa-producem-fotbal-din-pacate-19249576

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-sc-otelul-si-minaur-baia-mare-joaca-astazi-meciul-de-la-galati-incepe-de-la-ora-1500-19250385

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 09:15 Liga 2
Pe aceeași temă