Ripensia are probleme majore de lot pentru jocul cu Poli Iași și o situație dificilă în clasament. Călin Mada ”Pentru noi, nu mai este greu niciun meci”

Anda DELIU 07 Oct. 2022, 13:00 Liga 2
Ripensia are probleme majore de lot pentru jocul cu Poli Iași și o situație dificilă în clasament. Călin Mada ”Pentru noi, nu mai este greu niciun meci”

Ripensia va avea o situație foarte dificilă la meciul cu Poli Iași de sâmbătă, din etapa a 9-a a Ligii 2, deoarece va avea și multe absențe în zona defensivă, pe lângă faptul că a rămas cu un singur atacant veritabil.

În contextul clasării slabe, antrenorul secund Călin Mada spune că pentru roș-galbeni niciun meci nu mai este greu!

Ripensiștii nu mai au ce pierde!

Mada a prefațat jocul cu Poli Iași și a precizat că la Ripensia nu se mai resimte o presiune anume. El a și glumit, conștient de faptul că moldovenii au toate șansele să-i domine la partida de acasă de sâmbătă, că terenul de pe Electrica este bun și nu poate încurca adversarul.

”Pentru noi nu mai este greu niciun meci! Bineînțeles, ne dorim să luăm cele trei puncte. Clar nu mai avem ce pierde. Suntem într-o zonă din care vrem să ieșim cât mai repede posibil. Într-adevăr, Poli Iași, o echipă nu bună, foarte bună. I-am studiat, îi cunoaștem. Sper ca după cele 90 de minute de mâine să putem să ne bucurăm de cele trei puncte puse în joc.
Terenul este în condiții bune, chiar foarte bune. Cu toate că știu că celor de la Politehnica Iași le convin terenurile bune. Poate că ne trebuia un teren cum era la Dumbrăvița, ca să putem câștiga și noi. Fac o glumă, bineînțeles”, a declarat Călin Mada.

Cum își va alcătui Ripensia lotul? Vermeșan e ”pa”

Roș-galbenii au avut un lot redus numeric de la început de sezon, iar până în iarnă nu vor mai face transferuri. Pentru acest meci sunt suspendați trei jucători din zona de apărare: Gabriel Stoi, Tudor Călin și Darius Țieranu, ceea ce va îngreuna alcătuirea formulei de start. În plus, Mihai Ene și Alexandru Piftor vin după probleme medicale, iar Ioan Vermeșan nu s-a mai prezentat deloc la echipa mare!

”Sincer, noi ne-am dorit și l-am chemat. Chiar eu, personal, l-am și sunat. Am vorbit și cu mama băiatului. Chiar îmi doream să vină, dar, într-adevăr, se pare că acum se menajează pentru Italia, mai mult ca sigur asta este. Acesta este adevărul. Noi ne-am dorit să dăm de el, dar nu am reușit să dăm de el. Și eu, și domnul Iulian Muntean am încercat, nu am reușit. L-am sunat, nu ne-a răspuns. De când a plecat la lotul național nu a mai venit deloc la echipa mare”, a comentat Mada despre acest aspect.

În 18 octombrie, Vermeșan împlinește 16 ani și va pleca la Hellas Verona, acolo unde de curând a mers și Luca Szimionaș, un alt junior fost la Ripensia.

Înainte de desfășurarea etapei a 9-a a Ligii 2, Ripensia e pe locul 18 în campionat, cu 5 puncte. Poli Iași este mult mai bine clasată, pe locul 2, cu 17 puncte.

Meciul se va desfășura pe arena Electrica din Timișoara, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 07 Oct. 2022, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă