Ripensia, cu speranță moderată în fața ”killerului” din Miercurea Ciuc! ”După ultimul joc sper că băieții au primit o lecție foarte bună de meci și de comportare”

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 10:24 Liga 2
Ripensia, cu speranță moderată în fața ”killerului” din Miercurea Ciuc! ”După ultimul joc sper că băieții au primit o lecție foarte bună de meci și de comportare”

Ripensia Timișoara primește vizita celor de la FK Miercurea Ciuc runda aceasta, a 7-a a Ligii 2. Roș-galbenii au câștigat la Ghiroda în Cupa României și spun că asta le-a mai ridicat moralul, dar sunt conștienți că vor avea o soartă foarte dificilă la partida cu harghitenii, aflați într-o formă foarte bună acum.

Jocul dintre Ripensia și FK Miercurea Ciuc se dispută duminică, de la ora 11:00, pe arena Electrica din Timișoara.

Prin rotație! Călin Mada dă declarații

Ripensia are un ”stil” aparte de a prefața jocurile în acest sezon, cu cei trei antrenori prin rotație. Acum a vorbit antrenorul secund Călin Mada foarte realist despre confuntarea cu echipa din Miercurea Ciuc.

”Nu aparent, e 100 la sută foarte greu, mai ales în condițiile în care venim noi, după ultimul meci din campionat de la Slatina (n.r. –pierdut cu scorul de 0-3), în care sper că băieții au primit o lecție foarte bună de meci și de comportare. Sperăm să fie super-motivați la acest meci. Atitudine ne trebuie ca să câștigăm și să vedem dacă reușim să încropim un prim 11 cu care să și câștigăm meciul acesta”, a spus Mada.

De precizat că mari probleme de lot nu sunt, ci doar Vidrăsan și Fridrich au probleme medicale.

Moral mai bun după victoria cu Ghiroda din Cupa României

Ripensia a avut un început foarte slab de sezon, cu doar un singur succes în campionat. Victoria cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, scor 2-0, în deplasare, în Turul 3 al Cupei României, le-a mai adus încredere jucătorilor.

”A picat foarte bine meciul cu Ghiroda. Într-adevăr, moralul băieților este un pic mai mare. Sperăm ca și ei să-și dea seama de greșelile pe care le-am făcit în trecut și să nu le mai repetăm. Ca să putem să obținem un rezultat foarte bun acasă cu Miercurea Ciuc”, a mai spus Mada.

În meciurile de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2, Ripensia a înregistrat un eșec, 1-2 cu Unirea Slobozia, și o victorie, 2-1 cu Metaloglobus.

FK Miercurea Ciuc a început campionatul cu două înfrângeri, ulterior câștigând următoarele cinci jocuri, ultimul desfășurat în Cupa României, 4-0 în deplasare la Aerostar Bacău. Dacă vorbin de moral după ultimele rezultate, cu siguranță cel al harghitenilor este la un nivel mult superior față de cel al ripensiștilor.

Harghiteni au 12 puncte și sunt pe locul 5 în Liga 2, în timp ce Ripensia e abia pe poziția a 16-a, cu 4 puncte. Meciul de pe arena Electrica se joacă duminică, de la ora 11:00, deoarece oaspeții au evolaut joi în Cupă României. Inițial, partida era stabilită să aibă loc luni, de la ora 15:00, și să fie televizată.

Foto: Kozma Attila / Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensia-a-eliminat-fara-probleme-ghiroda-din-cupa-romaniei-chiar-si-fara-adevaratul-antrenor-principal-pe-banca-19245293

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-sapte-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1630-cinci-echipe-din-liga-2-intra-la-joc-19245210

Anda DELIU 17 Sep. 2022, 10:24 Liga 2
Pe aceeași temă