Ripensia merge încrezătoare la Baia Mare: ”Avem toate atuurile să venim de acolo cu punct sau puncte.” Unul dintre jucătorii timișorenilor are amintiri de coșmar de pe terenul Minaurului

Anda DELIU 18 Aug. 2022, 21:50 Liga 2

Ripensia Timișoara va juca, după înfrângerile cu Gloria Buzău (0-1) și Unirea Slobozia (1-2), pe terenul nou-promovatei Minaur Baia Mare, în etapa a 3-a a Ligii 2.

Roș-galbenii se așteaptă la un meci foarte dificil cu echipa antrenată de Ciprian Danciu, chiar dacă maramureșenii jucau sezonul trecut în Liga 3, acolo unde și patronul bănățenilor pretindea că vrea să-și ducă echipa. Minaur nu a strălucit nici ea în debutul sezonului, pierzând drastic la Slobozia (0-3) și remizând la Brașov (1-1).

Ripensia schimbă tactica după ce în primele două etape nu a obținut niciun punct

După două runde în care echipa nu a obținut niciun punct, la declarații a venit antrenorul secund Călin Mada, cel care deține Licența B și e, deci, în regulă pentru postul său, spre deosebire de așa-zisul antrenor principal Iulian Munteanu.

Mada a punctat că echipa va schimba ceva din abordarea tactică. El consideră că meciul cu Minaur nu e mai ușor ca precedentele. ”Pe hârtie, da, dar pe teren, nu. Chiar i-am studiat și pe Baia Mare. Au avut două meciuri în care au jucat nu bine, ci foarte bine. În ultimul meci de la Brașov au scăpat victoria printre degete. Mergem încrezători. Avem toate atuurile să venim de acolo cu punct sau puncte. Cu siguranță încercăm altceva. Trebuie să schimbăm, nu putem să mergem pe aceeași temă ca până acum. Schimbăm ceva din registrul tactic. Ideea este că vrem să spargem gheața și să aducem primele puncte la Timișoara”, a precizat Mada.

Răzvan Morariu este în continuare accidentat, iar Raul Vidrăsan și Mihai Ene sunt incerți.

Alexandru Mogoș a jucat de curând cu Minaur și spune că îl știe bine

Unul dintre cei doar trei jucători nou-achiziționați de Ripensia vara aceasta, Alexandru Mogoș, a jucat cu Minaur la barajul pentru promovarea în Liga 2, din postura de jucător al Hunedoarei. Nu are amintiri frumoase de la Baia Mare, ci chiar de coșmar, după ce echipa sa a pierdut singurul meci în întreg sezonul și a ratat accederea în eșalonul secund, 1-4, după 2-1 la Hunedoara.

Tânărul știe că Ripensia va avea viață grea. ”Suntem încrezători, ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Eu știu că am mai jucat cu Baia Mare, la baraj, când eram la Hunedoara. Este o echipă care joacă foarte mult pe contraatac, stabilă. Dar noi ne-am antrenat bine și mergem să luăm cele trei puncte. Baia Mare este o echipă compactă. Au jucători de valoare. Au un mijlocaș central, Donca, ce a promovat acum ceva timp cu Slatina. Sunt jucător de valoare și trebuie să luăm ca atare chestia aceasta.Venim după două înfrângeri nemeritate. Sperăm să fim mai atenți pe viitor, să ne aranjăm, să facem totul cum trebuie, și să nu mai facem greșeli atât de ușoare”, a declarat Mogoș.

Înainte de debutul etapei a 3-a a Ligii 2, Minaur Baia Mare ocupă locul 16, cu 1 punct, în timp ce Ripensia e pe poziția a 18-a, cu 0 puncte. Meciul de la Baia Mare, de pe stadionul ”Viorel Mateianu”, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Declarații Călin Mada și Răzvan Mogoș înainte de Minaur Baia Mare – Ripensia Timișoara:

https://www.youtube.com/watch?v=hpner_0lrAw

Foto și video: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jardel-a-plecat-de-la-fc-brasov-si-vrea-sa-se-intoarca-la-clubul-cu-care-a-promovat-in-liga-2-faza-antologica-cu-care-ramane-dupa-scurta-perioada-petrecuta-sub-comanda-lui-dan-alexa-19241325

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-maxim-la-cel-mai-fericit-moment-de-cand-s-a-apucat-de-fotbal-tanarul-echipei-sc-otelul-a-marcat-primul-gol-in-liga-2-chiar-in-poarta-lui-dinamo-e-o-senzatie-foarte-frumoasa-nu-p-19241299

Anda DELIU 18 Aug. 2022, 21:50 Liga 2
Pe aceeași temă