Ripensia a semnat două noi contracte. Un fost jucător la ASU Poli și altul fost la Rapid vor juca pentru roș-galbeni

Anda DELIU 26 Aug. 2020, 23:32 Liga 2
Ripensia a semnat două noi contracte. Un fost jucător la ASU Poli și altul fost la Rapid vor juca pentru roș-galbeni

Timid, după prezentarea lotului, Ripensia a reușit să mai bată palma cu doi jucători. Clubul are în continuare mai multe plecări decât sosiri vara aceasta, iar acum, în săptămâna debutului în noua ediție de campionat, roș-galbenii au parafat transferurile numărul 4 și 5: Mihai Ene și Adrian Neacșu.

Mihai Ene (21 de ani, foto, în dreapta) este o mai veche cunoștință a lui Cosmin Petruescu, care a mai lucrat cu jucătorul la ASU. Format de Viitorul, născut în 1999, Ene este mijlocaș central și a jucat la Petrolul, ASU Poli și Astra, ca senior, fără să se poate impune la prima echipă a giurgiuvenilor, antrenată de Bogdan Andone.

Adrian Neacșu (21 de ani, foto, în stânga) este fundaș central, este născut tot în 1999 și a mai jucat la Progresul Spartac, Rapid, Sportul Snagov și Foresta Suceava.

Ambii au semnat contracte pe trei ani, la fel ca toți cei veniți la Ripensia vara aceasta.

Până acum, ghinion la transferuri pentru Ripensia

Din precedentele trei mutări, doar sârbul Nemanja Sokovic e apt de joc. Sthepane Coulibaly mai are nevoie de recuperare, iar fundașul Nenad Lalic s-a operat, deoarece are apă la plămâni, și cu siguranță ratează debutul în Liga 2.

Ripensia joacă sâmbătă, de la 15:30, la Drobeta Turnu Severin, cu U Craiova 1948 SA, în prima etapă a noului sezon de Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-si-a-prezentat-lotul-pentru-noul-sezon-desi-nu-s-au-terminat-toate-transferurile-ce-spune-cosmin-petruescu-despre-fotbalisti-19145539

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-cerut-modificarea-programului-ligii-2-finantatorul-echipei-m-a-suparat-si-chiar-am-avut-cateva-discutii-la-federatie-mi-s-a-promis-ca-se-vor-face-corectii-19145494

Anda DELIU 26 Aug. 2020, 23:32 Liga 2
Pe aceeași temă