Ripensia a parafat primul transfer al verii, însă s-a despărțit și de un tânăr jucător

Anda DELIU 27 Jul. 2020, 15:03 Liga 2
Ripensia a parafat primul transfer al verii, însă s-a despărțit și de un tânăr jucător

Ripensia a perfectat primul contract nou din această vară cu un jucător care a și fost de la începutul pregătirii cu echipa. Sârbul Nenad Lalic a semnat cu timișorenii după ce o vreme a fost sub privirile staffului condus de Cosmin Petruescu.

Lalic este fundaș central, are 21 de ani și a început fotbalul la Veternik. A jucat ulterior la Vojvodina Novi Sad, după care a evoluat în elașonul al treilea din Serbia, la Mladost Backi Jarac. Ultima dată a jucat în eșalonul secund din Bosnia-Herțegovina, la FK Alfa Modrica.

”Clubul nostru a semnat astăzi un contract valabil pe trei ani cu jucătorul Nenad Lalic”, anunță Ripensia.

Zilele următoare va urma, probabil, să semneze și Stephan Coulibaly, un ivorian care ultima dată a evoluat la UTA.

Ionuț Gavrilă a plecat de la Ripensia

Altfel, Ripensia s-a despărțit de un jucător U21. Deși, inițial, era vorba doar ca Ionuț Gavrilă să fie împrumutat la Șoimii Lipova, alături de Florin Dobie, până la urmă, luni, clubul a anunțat că Gavrilă și-a reziliat contractul.

Arădeanul va rămâne, probabil, jucătorul Lipovei, cu care se pregătește de ceva vreme.

Ripensia s-a mai despărțit de Horațiu Moldovan, George Monea, Vlad Chera, Mihai Hecsko, Caius Lungu, Andrei Tînc și Adrian Popa.

Ripensia, amicale cu ”FC U” Craiova și Șoimii Lipova

Săptămâna aceasta, Ripensia va juca două amicale. Miercuri, la 18:00, la Drobeta Turnu Severin, cu U Craiova 1948 SA. Sâmbătă, pe Electrica, la 11:00, ar urma un amical cu Șoimii Lipova. Luni, jucătorii Ripensiei se testează din nou pentru coroanvirus, a doua oară de la reunire.

https://www.facebook.com/RipensiaTimisoara/posts/3052175351547700

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-petruescu-multumit-de-primul-cantonament-cu-ripensia-singurul-neajuns-a-fost-lipsa-jocurilor-de-pregatire-am-perfectat-trei-dar-adversarii-nu-au-facut-testarile-sunt-aste-19140871

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-un-fost-jucator-al-echipei-uta-se-pregateste-cu-ripensia-ros-galbenii-au-disputat-un-nou-joc-scoala-19140463

 

Anda DELIU 27 Jul. 2020, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă