Continuă exodul la Ripensia! Alți doi jucători s-au despărțit de echipa bănățeană

Anda DELIU 09 Dec. 2022, 16:36 Liga 2
Continuă exodul la Ripensia! Alți doi jucători s-au despărțit de echipa bănățeană

De la Ripensia Timișoara s-a dat startul la multe plecări de jucători, în contextul în care viitorul clubului se anunță foarte incert.

Vineri, 9 decembrie 2022, au semnat rezilierea Alexandru Mogoș și Mihai Ene, după ce, zilele trecute, o făcuseră și Andrei Macrițchii, Ștefan Dobre și Tudor Călin.

Mihai Ene se desparte de Ripensia după doi ani și jumătate

Liga2.ro a scris deja că de la Ripensia vor fi foarte multe plecări iarna aceasta, mult mai multe decât acestea cinci.

Mijlocașul ofensiv ploieștean Mihai Ene (23 de ani) a ajuns la Ripensia în vara anului 2020, după un sezon petrecut la Poli Timișoara. Pentru roș-galbeni a bifat 42 (21+15+6) de meciuri de Liga 2 în două sezoane și jumătate și a dat 8 (4+3+1) goluri.

Toamna aceasta, a fost preponderent accidentat, astfel că în actualul sezon a avut doar 6 apariții în 16 etape, de două ori a intrat ca titular, și a înscris un gol, în victoria in extremis obținută cu Poli Timișoara (scor 1-0).

”Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna golul marcat de el pe final, în ultimul derby local, 1-0 cu Politehnica Timișoara!”, a transmis Ripensia la despărțirea de Mihai Ene.

Alexandru Mogoș, una dintre achizițiile din vară

Alexandru Mogoș semnase cu Ripensia în vară și, iată, nu a stat prea mult.

Mijlocașul stânga în vârstă de 20 de ani a prins 15 meciuri din cele 16 din această primă parte a sezonului Ligii 2, în 12 dintre ele începând ca titular și în nouă fiind înlocuit. Nu a înscris niciun gol.

”Clubul nostru le mulțumește pentru perioada petrecută la Ripi și le urează mult succes în următoarea provocare profesională!”, a transmis clubul.

Din informațiile Liga2.ro, de la Ripensia ar putea urma și plecări din stafful tehnic! Echipa, însă, nu se va retrage din Liga 2, acolo unde iernează pe locul 15, cu 16 puncte acumulate în 16 meciuri.

Foto: Sebastian Tătaru (Sport Pictures) și Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/semne-rele-anul-nou-are-noi-plecari-de-la-ripensia-timisoara-19256198

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-inceput-plecarile-de-la-ripensia-clubul-timisorean-s-a-despartit-de-ultimul-basarabean-pe-care-il-mai-avea-in-lot-19255969

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-impus-dupa-o-executie-de-maestru-a-lui-mihai-ene-in-derby-ul-cu-poli-timisoara-galeria-i-a-injurat-pe-alb-violeti-minute-in-sir-la-final-19252359

Anda DELIU 09 Dec. 2022, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă