Raul Rusescu, tranșant după ce Concordia a pierdut cu Steaua: ”E momentul să facem o analiză concretă. În proporție de 99 la sută cred că s-a ratat sezonul.” Ce spune despre revenirea lui Reghecampf la FCSB și cum numește echipa din Ghencea

Marius ANGHEL 11 Nov. 2022, 22:34 Liga 2

Concordia Chiajna a suferit contra Stelei, în etapa a 14-a a Ligii 2, al șaptelea eșec în acest sezon, rămâne cu 17 puncte și probabil diferența față de ultimele poziții care duc în play-off se va mări până la finalul rundei.

Momentan, echipa antrenată de Eugen Trică e la cinci puncte în spatele celor de la FK Miercurea Ciuc și Gloria Buzău, ultimele două clasate în Top 6.

Raul Rusescu, după eșecul cu Steaua: ”Suntem într-o situație ingrată, lucrurile nu merg”

La finalul partidei de la Chiajna cu Steaua, pierdută cu scorul de 1-0, prin golul marcat de bulgarul Tsvetelin Chunchukov în minutul 80, din interiorul careului mic, însă după ce a preluat cu brațul mingea centrată din dreapta de Bustea, Raul Rusescu a transmis că echipa sa se află într-o situație ingrată și este momentul unei analize clare.

”Sunt supărat, foarte supărat! Suntem într-o situație ingrată. Probabil că nici nu realizăm lucru ăsta. Cred că e momentul să facem o analiză concretă a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, pentru că lucrurile nu merg, din păcate.

S-a ratat ocazii, cred că am avut și un penalty. Din toate cele care au fost, cred că unul a fost sigur, cel puțin în repriza a doua. Din păcate, ăsta este fotbalul la acest nivel. Cine dă gol câștigă și au marcat ei primii”, a spus experimentatul atacant venit la Concordia după începutul sezonului și care între timp și-a revenit din punct de vedere fizic și este titular incontestabil.

”În proporție de 99 la sută cred că s-a ratat sezonul”

Jucătorul de 34 de ani campion în două rânduri în România, cu Unirea Urziceni și FCSB, crede că șansele ca echipa sa să mai prindă play-off-ul sunt de ordinul miracolului, după eșecurile din ultimele două etape, ambele disputate acasă, 0-1 cu FC Brașov și 0-1 cu Steaua.

Rusescu nu regretă că a semnat cu Concordia și dă de înțeles că vrea să rămână în continuare la echipă pentru a o ajuta.

”În proporție de 99 la sută cred că s-a ratat sezonul. Nu regret că am venit. Eu am venit să ajut această echipă și sper că pot să o fac în continuare, pentru că avem nevoie. Ne așteaptă câteva meciuri grele, ne așteaptă o primăvară foarte complicată din punctul meu de vedere.

E foarte complicat să mai prindem play-off-ul la momentul acesta. Nu știu care vor fi rezultatele, pentru că am jucat în deschiderea etapei, dar, așa cum se prevede, ne vom distanța de play-off și asta nu este bine”, a comentat Rusescu la microfonul DigiSport.

În sezonul trecut, Concordia a prins in extremis play-off-ul, în ultima etapă, și a terminat pe locul 5, poziție care în mod normal nu-i oferea decât prilejul de a continua în Liga 2. Cum Steaua a încheiat pe locul 4, de accedere la play-off, iar cum aceasta nu avea drept de promovare, la barajul cu Chindia a mers Concordia, însă a pierdut la lovituri de departajare.

Pentru Rusescu FCSB este Steaua și Steaua este CSA!

Rusescu a fost pus să comenteze și posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină ca antrenor la FCSB. Atacantul i-a spus echipei din prima ligă Steaua și reporterii nu au ezitat să-l întrebe și contra cărei echipe a evoluat astăzi, dacă Steaua îi spune trupei lui Gigi Becali.

”Mă bucur pentru Steaua, mă bucur pentru el, mă bucur pentru toată lumea. Ar însemna, cred, un lucru foarte, foarte bun. (n.r. – Îi spui Steaua și echipei din Liga 1?) Da, ea este Steaua. (Astăzi cu cine ați jucat?) Cu CSA”, a declarat Rusescu, care în acest sezon are 11 meciuri în Liga 2 disputate pentru Concordia, în șapte a intrat ca titular, de cinci ori a fost înlocuit și de patru ori a marcat, cu Unirea Constanța (3-0), Progresul Spartac (2-0, ambele goluri) și Unirea Dej (1-1).

Foto: George Ilinca / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-si-a-strigat-nemultumirile-dupa-esecul-cu-steaua-impotriva-arbitrilor-se-iau-masuri-au-casti-in-urechi-tusierii-dorm-pe-ei-ce-a-vorbit-cu-centralul-19253404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-castigatoare-la-bufa-bufa-in-fata-concordiei-pe-terenul-dezastruos-de-la-chiajna-oprita-eram-multumit-si-cu-un-egal-antrenorul-propune-o-cale-de-mijloc-19253398

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-steaua-deschide-etapa-a-14-a-a-ligii-2-meciul-incepe-de-la-ora-1800-iar-echipa-lui-oprita-are-locul-1-asigurat-19253328

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/in-primul-rand-buna-seara-asta-i-fotbalul-19253290

Marius ANGHEL 11 Nov. 2022, 22:34 Liga 2
Pe aceeași temă