OFICIAL | Raul Rusescu a semnat cu Concordia Chiajna. Perioada contractului și anunțul clubului ilfovean

Marius ANGHEL 24 Aug. 2022, 17:21 Liga 2
OFICIAL | Raul Rusescu a semnat cu Concordia Chiajna. Perioada contractului și anunțul clubului ilfovean

Concordia Chiajna va avea un atac de top de acum înainte, cel puțin în acest sezon.

Echipa ilfoveană l-a adus în compartimentul ofensiv pe Raul Rusescu (34 de ani), golgheter al primei ligi din România în sezonul 2012-2013, pe când era la FCSB (21 ani), acolo unde îl avea și pe Azdren Llullaku (34 de ani), principal marcator al fotbalului românesc în sezonul 2016-2017, pe când activa la Gaz Metan Mediaș (16 goluri).

Rusescu a semnat astăzi un contract valabil un sezon cu Concordia și speră să ajute echipa să revină în Liga 1.

Raul Rusescu a semnat pe un sezon cu Concordia Chiajna

Informațiile conform cărora Raul Rusescu va semna cu Concordia Chiajna au apărut de ieri. Orange Sport a dezvăluit acest lucru, iar directorul tehnic al Concordiei Chiajna confirma pentru Liga2.ro faptul că cele două părți sunt în discuții.

Astăzi, clubul ilfovean a anunțat că a ajuns la un acord cu campionul cu Unirea Urziceni și FCSB.

”RAUL RUSESCU este noul jucator al “VULTURILOR VERZI”!
CS Concordia Chiajna a parafat astăzi un contract valabil pe un an de zile cu atacantul Raul Rusescu. Acesta a evoluat la Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sporting Braga, FC Sevilla, Ankaraspor, Gisesunspor, Academica Clinceni. Atacantul in varsta de 34 ani a venit sub comanda lui Ianis Zicu de la clubul FC Lamezia Terme din Italia.
Experimentatul atacant este dublu campion si golgeter al Romaniei si a evoluat 12 meciuri marcând un gol pentru echipa nationala.
Bun venit in echipa ”vulturilor verzi”, RAUL RUSESCU!”, a transmis Concordia Chiajna pe pagina sa de Facebook.

n

Raul Rusescu are două titluri câștigate în România. Ultima dată a evoluat în liga a patra din Italia

Ultima experiență în România pe care Raul Rusescu a avut-o a fost la Academica Clinceni, în sezonul 2020-2021 al Ligii 1, când a evoluat în 29 de meciuri și a înscris 6 goluri. Ulterior a mers în Italia, în Serie D, la Lamezia, de care s-a despărțit în această vară, acum fiind liber de contract.

CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua / FCSB (în trei rânduri), FC Sevilla, Sporting Braga, Ankaraspor, Gisesunspor, Academica Clinceni și Lamezia sunt toate echipele pentru care a evoluat Rusescu.

În 2012, Raul Rusescu a fost desemnat fotbalistul român al anului, iar în sezonul 2012-2013 a fost golgheterul primei ligi a României, cu 21 de goluri marcate, pe când evolua pentru FCSB.

Atacantul originar din Râmnicu Vâlcea este dublu campion al României, cu Unirea Urziceni (2009) și FCSB (2015), are o Cupa României și o Cupa Ligii, ambele câștigate tot cu FCSB, în 2015.

Concordia e la mijlocul clasamentului Ligii 2 și are două meciuri grele, cu Iași și Dinamo

Concordia Chiajna se află pe locul 10 în Liga 2 după trei etape, cu 4 puncte și golaveraj 3-5.

În etapa a 4-a, echipa antrenată de Ianis Zicu joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Poli Iași, iar în runda a 5-a speră să revină acasă, pe propriul stadion, unde a schimbat gazonul, revenind la unul natural, după opt ani în care a avut teren cu gazon sintetic. Atunci va întâlni Dinamo, duminică, 4 septembrie, de la ora 11:00.

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-pe-punctul-sa-dea-o-lovitura-de-imagine-e-in-discutii-cu-raul-rusescu-ilfovenii-pot-avea-atac-cu-doi-fosti-golgheteri-ai-primei-ligi-19242333

Marius ANGHEL 24 Aug. 2022, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă