Rapid și-a adus preparator fizic spaniol fost la Poli Iași și FC Voluntari

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:46 Liga 2

Rapid mută și în stafful tehnic, după ce până acum a făcut cinci transferuri pentru prima echipă și două pentru ”satelitul” din Liga 3. Antrenorul principal Nicolae Grigore îl va avea colaborator la formația giuleșteană și pe spaniolul Jose Luis Schneider Tirado.

Ibericul vine ca preparator fizic la Rapid, iar până acum a mai activat în fotbalul românesc la două cluburi din Liga 1, la Politehnica Iași, în 2019, și FC Voluntari, în 2020.

Jose Schneider, fost la Poli Iași și FC Voluntari, vine preparator fizic la Rapid

Jose Schneider s-a școlit în Țara Galilor, la Cardiff, și Spania, la Malaga, iar în cariera sa a mai fost preparator fizic la echipa de tineret a CF Malaga (2006-2018) și CD San Felix (2018-2019).

  • Din stafful tehnic al lui Nicolae Grigore mai fac parte antrenorii secunzi Mihai Iosif și Ștefan Grigorie și antrenorul de portari Mihai Nădăban.

”Jose Luis Schneider Tirado este noul preparator fizic al Rapidului, urmând a începe treaba alături de echipă luni, 11 ianuarie, odată cu reunirea lotului.
Spaniolul s-a mai ocupat de pregătirea formației de tineret a CF Malaga (2006-2018), de CD San Felix (2018-2019), Politehnica Iași (2019) și FC Voluntari (2020).
Jose a terminat Facultatea de Studii Sportive din Cardiff (Țara Galilor), având masterul în „Cercetarea activității fizice și a sportului”, la Malaga (Spania).
Astfel, preparatorul fizic ce are deja doi ani în România va face parte din staff-ul tehnic al lui Nicolae Grigore, alături de „secunzii” Mihai Iosif și Ștefan Grigorie”, a anunțat Rapid.

Rapid se reunește luni, 11 ianuarie. Până acum, din Liga 2, au început pregătirea pentru partea a doua a sezonului echipele: ASU Politehnica Timișoara, CSM Slatina, în data de 5 ianuarie, Petrolul, Unirea Slobozia, din 6 ianuarie, iar de astăzi sună adunarea și Universitatea Cluj.

Până acum, Rapid i-a achiziționat pe mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA) și portarul Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA). La Rapid 2 au fost aduși portarul Valentin Mărgărit și atacantul Ciprian Popescu, ambii de 16 ani.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-readus-de-la-fc-hermannstadt-doi-jucatori-cristian-buturuga-sunt-doi-dintre-tinerii-de-mare-perspectiva-ai-romaniei-ce-stiu-spiritul-giulestean-19164037

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă