Protest în fața Primăriei Brașov după o ”manipulare dinspre clubul Corona”. Allen Coliban: ”Suntem experți în a ne da la gioale și a ne înfige cuțite pe la spate.” Edilul spune care este stadiul formării noului FC Brașov: ”Avem susținerea FRF”

Adi MARICA 11 Jun. 2021, 18:49 Liga 2
Protest în fața Primăriei Brașov după o ”manipulare dinspre clubul Corona”. Allen Coliban: ”Suntem experți în a ne da la gioale și a ne înfige cuțite pe la spate.” Edilul spune care este stadiul formării noului FC Brașov: ”Avem susținerea FRF”

Circa 70 de persoane, părinți, copii și antrenori de la Centrul de Copii și Juniori al secției de fotbal CSM Corona Brașov, dar și câțiva jucători de la echipa de seniori, promovată în această vară în Liga 2, au protestat, joi seară, 10 iunie 2021, în fața primăriei Brașov.

Protestatarii s-au arătat nemulțumiți de modul în care primarul Allen Coliban a gestionat situația de la echipa de seniori de la Corona, dar și de la grupele de copii și juniori.

Allen Coliban a mers să discute cu protestatarii: ”Nu înțeleg manipularea asta!”

Monitorul Expres a scris că edilul Brașovului, Allen Coliban, a mers la discuții și a încercat să poarte un dialog cu aceștia. Primarul crede că părinții micuților fotbaliști de la Corona au fost manipulați.

”În Brașov suntem experți în a ne da la gioale și a ne înfige cuțite pe la spate. Nu facem management în stradă. Astăzi s-au trimis mesaje către părinți dinspre club că se desființează secția de fotbal de copii și juniori. Nu înțeleg manipularea asta!”, le-a transmis, nervos, primarul celor prezenți.

”Nu e adevărat! Noi dorim să faceți ceva ceva pentru fotbalul brașovean. Vrem FC Brașov și acum este acum această oportunitate cu locul Coronei în Liga a 2-a. Se aude că nu se dorește să se depună dosarul la FRF pentru Liga a 2-a. Ce se întâmplă cu grupele de copii și juniori? Sunt 250 de copii înscriși la fotbal la Corona. Ce facem cu ei?”, i-a spus unul dintre protestatari lui Coliban, potrivit Monitorul Expres.

Cum se transformă Corona Brașov în ”noua structură FC Brașov”: ”Am discutat cu Răzvan Burleanu, Octavian Goga și cu Adrian Stîngaciu. Avem susținerea FRF”

Primarul le-a transmis că grupele de copii și juniori vor trece la Academia FC Brașov și a oferit noi detalii despre proiectul FC Brașov Steagu Renaște.

”Vrem să înființăm FC Brașov de la zero și se va face prin cesiune de loc dinspre CSM Corona Brașov către noua structură FC Brașov. În momentul când ies actele sper să putem face cesiunea. Am discutat cu Răzvan Burleanu, Octavian Goga și cu Adrian Stîngaciu. Avem susținerea FRF, acum așteptăm să iasă actele de la Judecătorie. Suntem în grafic! Vrem să investim serios în Academia FC Brașov”, a spus Coliban.

Primarul dorește ca noul club să aibă un manager în cel mai scurt timp. A admis că ”Ioan Ovidiu Sabău este o variantă, dar nu singura”, dar și că ”se poartă discuții cu mai mulți antrenori. Pentru un astfel de proiect avem nevoie de un management de un anumit calibru și care să prezinte și credibilitate”, a încheiat Coliban.

Pe de altă parte, primarului Allen Coliban este luat la întrebări și de SR Brașov și Liga Suporterilor Stegari, care au solicitat să li se răspundă public privind Academia FC Brașov și alte probleme din fotbalul brașovean.

Foto: Monitorul Expres

Adi MARICA 11 Jun. 2021, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă