VIDEO | Răzvan Greu a avut nevoie de doar câteva secunde pentru a marca primul gol pentru Unirea Dej. Reușita cu CSC Dumbrăvița a adus cele trei puncte: ”Am vrut să ajut echipa, iar Dumnezeu m-a răsplătit”

Răzvan STÎNGĂ 14 Aug. 2022, 15:08 Liga 2

Sosit la Unirea Dej în perioada premergătoare startului de sezon actual, Răzvan Greu a reușit să se facă remarcat încă după prima partidă. El a adus victoria echipei în confruntarea din runda a 2-a, cu CSC Dumbrăvița, terminată cu scorul de 2-1. Jucătorul venit de la Unirea Slobozia a punctat în minutul 82.

Unirea Dej, victorie la limită cu CSC Dumbrăvița, scor 2-1. Răzvan Greu, gol la câteva secunde de la schimbare

Imediat după ce a fost introdus pe teren de Dragoș Militaru, scorul a devenit egal, 1-1. Nou-Promovata CSC Dumbrăvița a restabilit egalitatea în minutul 81, prin Daniel Grigoriu, după ce Unirea Dej deschisese scorul încă din prima repriză, din minutul 13, prin Angelo Cocian.

Răzvan Greu nu a jucat în ultimele etape ale play-off-ului sezonului trecut de Liga 2 pentru Unirea Slobozia, astfel că ultima sa partidă oficială data din 6 aprilie, dintr-o confruntare cu Concordia Chiajna din etapa a 3-a a grupei pentru promovare, câștigată de ilfoveni cu 1-0.

Răzvan Greu: ”Dumnezeu m-a răsplătit cu acest gol”

Chiar dacă nu e la cel mai bun nivel fizic, golul marcat îi dă încredere lui Răzvan Greu, care speră să prindă cât mai multe minute pentru Unirea Dej în etapele care urmează.

Am intrat pe teren cu gândul să îmi ajut echipa, dar la scurt timp am primit gol. Am zis că nu avem nimic de pierdut, că trebuie să ajut, iar Dumnezeu m-a răsplătit cu acest gol.

A fost un joc dificil, nu aveam nimic de pierdut, am jucat fără presiune, ne doream victoria și ne bucurăm că am luat cele trei puncte.

Am avut o perioadă în care nu am jucat pentru că am fost accidentat, mă bucur că mister mi-a dat șansa să joc și ușor-ușor vreau să intru cât mai mult pe teren, să îmi ajut echipa”, a declarat Răzvan Greu după partida CSC Dumbrăvița – Unirea Dej.

Unirea Dej primește vizita Politehnicii Iași în runda a 3-a

Unirea Dej are șase puncte din șase după primele două runde de Liga 2, trecând în partida de debut și de FK Miercurea Ciuc, scor 2-1. Acum, pentru dejeni urmează o confruntare complicată, cu Politehnica Iași, pe teren propriu, o echipă care tinde la promovarea în SuperLigă în acest sezon.

Ne așteaptă un meci foarte greu. Poli Iași e o echipă foarte bună, a anunțat că se bate la promovare. Luăm fiecare meci în parte și sperăm să obținem cât mai multe puncte”, a mai spus jucătorul Unirii Dej.

Răzvan Greu, 21 de meciuri în Liga 2 sezonul trecut

Răzvan Greu (27 de ani) s-a născut la Târgu Mureș, iar în ultimul sezon a evoluat pentru Unirea Slobozia. În cariera sa a mai jucat pentru Universitatea Cluj, CSM Sighetu Marmației, FC Botoșani, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și SSC Farul.

Stagiunea trecută, la Unirea Slobozia, a adunat un total de 21 de meciuri în Liga 2 și a marcat de trei ori.

Golul lui Răzvan Greu din CSC Dumbrăvița – Unirea Dej

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-timisoara-ramnicu-valcea-dumbravita-si-clinceni-19240519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-start-perfect-in-noul-sezon-de-liga-2-dragos-militaru-dupa-succesul-de-la-dumbravita-am-facut-un-meci-foarte-bun-in-prima-repriza-de-repriza-a-doua-nu-sunt-multumit-19240717

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-revenit-cu-picioarele-pe-pamant-dupa-chiar-primul-meci-jucat-pe-teren-propriu-in-liga-2-cosmin-stan-realist-dupa-esecul-cu-unirea-dej-am-meritat-sa-pierdem-19240633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-5-din-20-nu-au-drept-de-promovare-in-prima-liga-dar-nici-interzis-sa-joace-in-play-off-frf-informeaza-care-sunt-echipele-de-drept-public-participante-in-editia-2022-2023-de-liga-2-19240259

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Aug. 2022, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă