Dacian Nastai, pus pe gânduri de prima înfrângere suferită de Unirea Dej cu el antrenor, contra Șelimbărului: ”Ne-a lipsit prospețimea!”

Ovidiu BOICA 12 Aug. 2023, 23:58 Liga 2

Antrenorul Unirii Dej, Dacian Nastai, a fost vizibil afectat, la finalul meciului de pe stadionul Măgura din Cisnădie, pierdut, sâmbătă, cu scorul de 0-2 în fața formației CSC Șelimbăr, în runda a doua a Ligii 2. A acuzat lipsa de reacție a jucătorilor săi în duelurile unu la unu și dimensiunile terenului din localitatea sibiană.

Dacian Nastai, după primul eșec pe banca Unirii Dej: ”Nu ne cade ușor, trebuie să privim exact realitatea”

După victoria in extremis din debutul sezonului, 1-0 acasă cu nou-promovata CSM Alexandria, Unirea Dej a pierdut la prima deplasare cu Dacian Nastai antrenor.

  • Raul Rotund (65′) și Marvin Schieb (70′) au înscris golurile care i-au provocat Unirii Dej eșecul din etapa a 2-a a Ligii 2.

”Este prima înfrângere, nu ne cade ușor, trebuie să privim exact realitatea, să vedem unde ne situăm acum, să vedem unde s-a greșit. Într-adevăr, azi am înfruntat o echipă puternică din punct de vedere fizic, pe un teren mai mic, unde au reușit să se impună în primul rând prin contactele fizice pe care le-au câștigat. Ne-a lipsit prospețimea! Prospețimea și – sigur – poate talia, în unele momente”, a spus Nastai la finalul jocului. Ciudat, Nastai vorbește despre prospețime, când echipa sa abia a disputat două jocuri oficial în noul sezon.

Nastai, bucuros că jucătorii săi au acceptat înfrângerea!

Dacian Nastai a apreciat atitudinea de la final a jucătorilor săi: ”Mă bucur că au fost supărați, mă bucur că au stat cu capu-n pământ, mă bucur că au acceptat această înfrângere și sunt conștienți.”

Altfel, Nastai a susținut că echipa sa va trata cu maximă seriozitate și meciul din Cupa României, de la mijlocul săptămânii viitoare, de la Ungheni, cu o altă… Unirea.

”Tratăm fiecare meci cât mai serios, dorim să câștigăm fiecare partidă. Urmează, mâine (n.r. duminică), o zi în care – sigur – vom analiza lucrurile, să vedem cum ne împărțim din punct de vedere al lotului, pentru a aborda ambele jocuri cu maximă seriozitate”, a completat antrenorul grupării din Dej.

Unirea Dej în meciul cu CSC Șelimbăr: Cl. Chindriș – Zamfirescu (M. Geană 87′), Chira, D. Pop, Al. Negrea (Al. Șuteu 46′) – Ad. Pop, Cătinean (cpt.), Vic. Stancovici (Pruteanu 70′) – Blaj (Ciocan 70′), Fulga (Golda 72′), Piftor. Rezerve neutilizate: R. Pop – Burdeț, Ciuciulete, Roș.

Unirea Dej joacă la Ungheni în Cupa României, apoi cu Steaua, acasă, în campionat

Unirea Dej rămâne cu cele trei puncte obținute in extremis în prima rundă, 1-0 acasă cu CSM Alexandria, și ocupă, momentan, locul 9 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu Concordia Chiajna, FK Miercurea Ciuc și CSM Alexandria, fiind sub ele ca golaveraj.

Pentru trupa lui Dacian Nastai urmează jocul din deplasare de la Unirea Ungheni, miercuri, de la ora 17:30, în Turul 3 al Cupei României, iar în etapa a 3-a a Ligii 3 va evolua acasă cu Steaua, duminică, 20 august, de la ora 12:00.

https://www.youtube.com/watch?v=kZZd__BldgM

Foto: Cătălin Crăciun
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-s-a-detasat-pe-primul-loc-in-liga-2-dupa-victoria-cu-unirea-dej-claudiu-niculescu-sunt-multumit-dar-se-poate-si-mai-bine-de-atat-19280240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-rapus-unirea-dej-19280133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

Ovidiu BOICA 12 Aug. 2023, 23:58 Liga 2
Pe aceeași temă