VIDEO | FK Csikszereda a remizat în al doilea amical din Cipru, cu una dintre primele clasate din Serbia. Ciucanii au egalat pe final, din penalty

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 15:19 Pregătiri, amicale
VIDEO | FK Csikszereda a remizat în al doilea amical din Cipru, cu una dintre primele clasate din Serbia.** Ciucanii au egalat pe final, din penalty

FK Csikszereda a remizat în al doilea amical desfășurat în cantonamentul din Cipru. Vineri, echipa din Miercurea Ciuc a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FK Cukaricki, ocupanta locului 4 în prima ligă din Serbia după 20 de etape scurse din acest sezon.

Programat inițial pentru joi, partida cu sârbii de la FK Cukaricki a fost amânată pentru a doua zi, deoarece „a fost o zi groaznică, din cauza ploii abundente”, a anunțat clubul din Miercurea Ciuc în limba maghiară, așa cum, de altfel, își scrie toate știrile postate pe site-ul oficial sau pagina de Facebook, din „respect” pentru țara în care trăiește și competiția în care evoluează.

Jocul cu FK Cukaricki s-a încheiat la egalitate, după ce Milos Milivojevic a deschis scorul pentru sârbi în minutul 68, iar românii au stabilit rezultatul final în minutul 85, din penalty, prin Szilard Kalman. Pentru doritori și cunoscători, cronica scrisă în limba maghiară poate fi citită aici. Necunoscătorii de maghiară primesc mult respect de la Valentin Suciu și compania.

În primul amical din Cipru, echipa ciucană a pierdut cu 4-1 testul cu prim-divizionara Gornik Zabrze, ocupanta locul 12 din 16 în prima ligă a Poloniei.

FK Csikszereda, prima repriză: Gyenge – Majzik, Csonka, Christos, Marrone, Veres, Erdei, Pinter, Schieb, Magyari, Bajko
FK Csikszereda, repriza a doua: Bordas – Palmes, Csuros, Gergely, Simo, Csala, Kalman, Pal, Antal, Bara, Hamed (Botorok).

Următorul amical din acest cantonament al echipei din Miercurea Ciuc este programat luni, cu FK Suduva.

Amicalele echipei FK Csikszereda în cantonamentul din Cipru:

25 ianuarie: 1-4 cu Gornik Zabrze (Liga 1 Polonia) / Bajko Barna
30 ianuarie: 1-1 cu FK Cukaricki (Liga 1 Serbia)
2 februarie: FK Suduva (Liga 1 Lituania)
5 februarie: Anorthosis Famagusta (Liga 1 Cipru)
9 februarie: FC Banants (Liga 1 Armenia)
13 februarie: FC Ararat Erevan (Liga 1 Armenia)

În țară, echipa din Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, 4-0 cu Colțea Brașov, echipă din Liga a 4-a Brașov, și 2-0 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipă din Liga 3, Seria 1.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2020, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă