Csikszereda s-a impus și în al doilea amical, cu CSM Ceahlăul. Ciucanii pleacă de joi către Cluj, de unde vineri decolează spre Cipru

Marius ANGHEL 22 Jan. 2020, 21:13 Pregătiri, amicale

FK Csikszereda a câștigat și al doilea amical desfășurat în această iarnă. Miercuri, echipa antrenată de Valentin Suciu s-a impus, pe teren propriu, cu 2-0, în fața divizionarei a treia CSM Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 3 în Seria 1. Sâmbăta trecută, trupa din Miercurea Ciuc trecuse cu 4-0 de Colțea Brașov, echipă din Liga a 4-a Brașov.

În jocul cu CSM Ceahlăul, Valentin Suciu a dorit să-și urmărească încă o dată jucătorii înainte de plecarea în cantonamentul din Cipru, pentru a decide lotul pe care se va baza. Astfel, antrenorul a folosit în fiecare repriză câte o echipă. Cele trei achiziții perfectate în acest an, atacantul Marvin Schieb, mijlocașul Salvatore Marrone și fundașul grec Christos Intzidis, au făcut parte din „11” utilizat în partea secundă.

Golurile victoriei cu Ceahlăul au fost marcate în prima repriză de același jucători. Levente Bara a înscris în minutele 12 și 38.

Altfel, FK Csikszereda va pleca de joi către Turda, acolo unde va rămâne peste noapte, iar vineri dimineață va merge la Cluj-Napoca, de unde va decola către cantonamentul din Cipru. În acest stagiu, ciucanii vor rămâne 20 de zile și vor desfășura șase meciuri amicale.

FK Csikszereda, prima repriză: Bordas – Csonka, Gergely, Palmes, Simo, Szondi, Veres, Kalman, Pinter, Magyari, Bara
FK Csíkszereda, repriza a doua: Bartok (Gyenge 75) – Csuros, Christos, Majzik, Marrone, Csala, Erdei, Pal, Antal, Schieb, Bajko
Antrenor: Valentin Suciu

CSM Ceahlăul: Barna – Jalbă, Bourama, Andreș, Modibo, Kouraogo, Iliescu, Rotaru, Petra, Pîntea, Diarra
Au mai jucat: Chelaru, Covasan, Crap, Catău, Cortes, Matei, Moroșanu, Gabor, Gîrneață, Ștefănescu
Antrenor: Ștefan Stoica

Foto: FK Csikszereda

Marius ANGHEL 22 Jan. 2020, 21:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă