Turris s-a impus pe final în amicalul cu Alexandria. Bosniacul Turkovic pare arma secretă a lui Lincar

Marius ANGHEL 26 Jul. 2019, 19:22 Pregătiri, amicale
Turris s-a impus pe final în amicalul cu Alexandria.** Bosniacul Turkovic pare arma secretă a lui Lincar

Turris Oltul Turnu Măgurele și-a încheiat seria meciurilor amicale din această vară cu o victorie. Nou-promovata în Liga 2 a învins-o cu 4-2 pe rivala din județ și fostă adversară în Liga a 3-a CSM Alexandria, însă după ce a fost condusă de două ori. Astfel, formația antrenată de Erik Lincar încheie perioada de pregătire cu patru victorii și un egal în jocurile test.

Desfășurată pe o căldură destul de mare, în ciuda faptului că meciul disputat pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele a început la ora 10:30, întâlnirea dintre cele două formații teleormănene a fost una de tatonare în prima repriză. Alexandria chiar a deschis scorul cu un minut înainte de pauză, după un contraatac.

Cristian Bud (52) a adus egalarea cu o lovitură de cap, însă Tescan (54) a gafat în dreapta, iar echipa din liga inferioară a preluat din nou conducerea cu un șut din marginea careului. Silviu Pană (72) a restabilit egalitatea la scurt timp, cu un lat pus din 6 metri, iar intrarea pe teren a bosniacului Nedo Turkovic avea să tranșeze partida. Atacantul a înscris mai întâi cu o lovitură de cap din fața careului mic (80), pentru ca în minutul 90, după o acțiune a lui Mitrea și o centrare, același Turkovic să înscris din apropiere.

Cu Alexandria, Erik Lincar a început în următoarea formulă: Duțu – Mitrea, Bg. Matei, Ct. Pîrvulescu, Călințaru, Sil. Pană, Acolatse, Savin, Cr. Ciobanu, Haită, Bud. Au mai intrat: I. Rus – Ispas, Tescan, Fl. Radu, Turkovic, Moise.

 

În această perioadă de pregătire, Turris a mai disputat amicale cu Spartak Plevna (3-0), FC Argeș (1-1), Progresul Spartac (3-1) și CS Tunari (2-0).

Echipa din Turnu Măgurele debutează sâmbătă următoare în Liga 2, când, de la ora 11:00, primește vizita celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Foto: facebook Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 26 Jul. 2019, 19:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă