Rapid a început mini-stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei! Amicalul cu Chindia a picat

Marius ANGHEL 01 Jul. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale

Rapid și-a început de astăzi, 1 iulie, mini-stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei, acolo unde va efectua primul cantonament al verii. Echipa antrenată de Daniel Pancu va reveni la București în scurt timp, vineri, pe 5 iulie, iar de la început săptămânii următoare va pleca în Turcia, la Bolu, acolo unde va sta până pe 18 iulie.

Inițial, în acest stagiu de la Cheile Grădiștei, Rapid trebuia să dispute două meciuri amicale, cu Chindia și cu Csikszereda.

Testul cu formația târgovișteană, programat pentru mâine, la ora 18:00, la stadionul Carpați, din Brașov, a fost însă anulat. Săptămâna trecută, Chindia a susținut două amicale cu echipe din Liga 2, cu Csikszereda, pe care a bătut-o cu 2-0, și cu Petrolul, cu care a remizat 0-0.

Astfel, singura partidă de pregătire rămâne cea cu formația din Miercurea Ciuc, nou-promovată și ea în Liga 2, care are loc pe 5 iulie.

Până acum, Rapid a disputat un singur amical, cu Concordia Chiajna, pe care l-a câștigat cu 1-0, prin golul marcat de Marian Drăghiceanu. În cantonamentul de la Bolu, alb-vișiniii vor juca trei meciuri de pregătire, cu Malatyaspor, Sivasspor și Gazișehir Gaziantep, aceasta din urmă fiind noua echipă a lui Marius Șumudică.

Altfel, Rapid a anunțat că Nicolae Grigore nu va mai continua la club, „din motive personale”. În ultimul an, fostul jucător a pregătit, inițial, echipa Under 17 a grupării giuleștene, iar apoi a fost în stafful lui Daniel Pancu.

Noul sezon al Ligii 2 începe pe 3 august.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă