Rapid a câștigat amicalul cu Concordia Chiajna. Daniel Pancu a făcut un anunț trist pentru suporteri la finalul partidei

Rapid a câștigat amicalul disputat sâmbătă în companiei Concordiei Chiajna, scor 1-0, pe stadionul din Regie. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marian Drăghiceanu, în minutul 51, după ce a executat o minge în zid, mingea i-a revenit, iar apoi a marcat cu un șut puternic.

La finalul jocului, antrenorul Daniel Pancu a spus că Filipe Teixeira întârzie să dea un răspuns cu privire la oferta făcută de giuleșteni.

De asemenea, în minutul 62, la giuleșteni a intrat și un tânăr jucător de numai 16 ani, Enrichi Finica, un fundaș stânga ce va fi urmărit în continuare de stafful tehnic rapidist.

Pancu e mulțumit de evoluția jucătorilor din amicalul cu Concordia Chiajna, dar e conștient că urmează un sezon infernal pentru Rapid.

„Nu cred că Teixeira mai vine, nu am mai primit nicio veste. Nu știu dacă vrea să mai joace. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere, dar asta nu înseamnă că nu sunt și alți jucători de valoare.

Sperăm ca până la începutul campionatului să fim bine puși la punct, pentru că ne așteaptă un an infernal, e valabil pentru toate echipele din Liga a 2-a.

Dacă acești jucători au venit la Rapid, înseamnă că au valoare și sper să se adapteze cât mai repede la cerințele noastre, la ce înseamnă clubul, la stilul meu de fotbal, de joc, pentru că este puțin diferit față de locurile de unde au venit ei.

Sunt preocupat pentru că știu foarte bine ce mă așteaptă, ce ne așteaptă, aș fi preferat ca în momentul de față să am lotul definitivat 100 la sută, dar, repet, sper ca în cel mai scurt timp lucrurile astea să se întâmple”, a spus Daniel Pancu, după amicalul cu Concordia Chiajna.

Rapid, prima repriză: Drăghia – I. Voicu (cpt.), Mir. Manole, Mallo, Oanea – Pănoiu, R. Lazăr, Cârstocea – Sefer, Dodoi, Hlistei
Rapid, repriza secundă: Ciuculescu – Babaua, Al. Iacob (cpt), Catrici, Demici (Finica 62) – Drăghiceanu, Jorza, Goge – Tudoran, M. Vlada, Al. Dulca
Antrenor: Daniel Pancu

Concordia, prima repriză: Greab – Paliu, Marc, Dobrosavlevici (cpt.), Georgescu – Bărbulescu, Riza – Ivanovici, Obedeanu, Păun – I. Constantin
Concordia, repriza secundă: Costache – Bonteanu (Jipan), A. Albu (cpt.), Stănică, Fota – Ghiță, Novacek – Ciucureanu, Marin, Grădinaru – Istrătescu
Antrenor: Laurențiu Diniță

Prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va avea loc pe 3 august. Pe 23 noiembrie se termină turul, iar din 7 decembrie până în 22 februarie va fi pauza de iarnă. Ultima etapă din sezonul regulat are loc pe 30 mai 2020. În acest an, Petrolul, „U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași și FC Argeș vor cu orice preț să termine pe podium. UTA se anunță o nucă tare, după o campanie solidă de transferuri și cooptarea antrenorului Laszlo Balint. De asemenea și la Farul Constanța s-a spus că se dorește promovarea în Liga 1.

Următorul meci amical al Rapidului va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 18:00, împotriva prim-divizionarei Chindia Târgoviște, pe stadionul Carpați, din Brașov.

Foto și video: Rapid 1923

Pe aceeași temă