Petrolul își prezintă lotul pentru noul sezon de Liga 2 într-un amical cu un adversar modest

Marius ANGHEL 23 Jul. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale
Petrolul își prezintă lotul pentru noul sezon de Liga 2** într-un amical cu un adversar modest

Petrolul a revenit luni seară din cantonamentul efectuat în Turcia, joi după-amiază își reia pregătirea, iar sâmbătă dispută ultimul meci amical înainte de startul noii ediții a Ligii 2, programat în primul weekend al lunii august. „Lunii” vor întâlni un adversar modest pentru prezentarea lotului: CS Blejoi, echipa campioană a județului Prahova și care a promovat în Liga 3.

Flavius Stoican le-a dat jucătorilor două zile libere după revenirea în țară din cel de-al doilea cantonament efectuat în această vară, iar de joi după-amiază petroliștii vor intra în linie dreaptă cu pregătirea debutului în noul sezon. Antrenamentele le vor efectua la Ploiești.

După alte două zile, sâmbătă, Petrolul susține ultima repetiție înainte de startul campionatului. În cadrul unui cuplaj ce se va desfășura pe stadionul „Ilie Oană”, echipa ploieșteană o va întâlni pe proaspăt promovata în eșalonul trei CS Blejoi. Partida va avea loc de la ora 12:00. În deschidere, de la ora 10:00, se va disputa jocul dintre formațiile de Juniori „A” ale FC Petrolul Ploiești și Gloriei Buzău, intrarea spectatorilor la ambele confruntări fiind liberă.

„Va fi astfel, un bun prilej și pentru suporterii „galben-albaștrilor” de a vedea la lucru atât jucătorii de perspectivă ai clubului nostru, cât și lotul cu care, în mare măsură, va fi abordat sezonul viitor. Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, începând cu ora 10:00, pe „Ilie Oană”!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Din cantonamentul de la Kizilcahamam, Petrolul a venit cu o victorie (3-1 de FK Ahal), trei egaluri (1-1 cu Fatih Karagumruk, 2-2 cu Menemem Beledyespor și 2-2 cu FK Sumqayit) și o înfrângere (1-3 cu Esteghlal FC). În țară, echipa ploieșteană a obținut o remiză cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, împotriva grupei de juniori „2002” de la ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus cu 6-0, iar pe SR Brașov a bătut-o cu 1-0.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 23 Jul. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă